Rakkan - Zuzanna Piech

Rakkan

Volum 2

; Hiwar Nheli ; Mark Egan ; June Evelyn Svensli ; Xaffie Flora Sarkol ; Tenpi ; Zuzanna Piech (Illustratør) ; Hiwar Nheli (Illustratør) ; Mark Egan (Illustratør) ; June Evelyn Svensli (Illustratør) ; Xaffie Flora Sarkol (Illustratør) ; Tenpi (Illustratør)

Serie: Rakkan 2

Mangaantologiserien Rakkan fortsetter i det andre 2. volumet med seriene vi kjenner fra Rakkan vol. 0 og 1 - og én ny. Seks ulike fortellinger tar oss med på riddereventyr, en overnaturlig skolehverdag, til fjerne galakser og en bussholdeplass. Les mer
Vår pris
126,-
Spar
13,-

Veil. pris: 139,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 126,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 139,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Mangaantologiserien Rakkan fortsetter i det andre 2. volumet med seriene vi kjenner fra Rakkan vol. 0 og 1 - og én ny. Seks ulike fortellinger tar oss med på riddereventyr, en overnaturlig skolehverdag, til fjerne galakser og en bussholdeplass.

Silmons reise for å finne Mantikoren fortsetter, og han møter nye underlige følgesvenner. Samtidig prøver Kou å finne seg til rette i det nye livet sitt og komme nærmere Gin. Auroras hverdag endrer seg med det nye vennskapet til Ulrikke og hun oppdager at det er flere der ute med overnaturlige evner. Letty og Robins eventyr fortsetter, og en mystisk skikkelse følger med på dem i det skjulte. Vet han noe om hvem Letty er og hvor hun kommer fra? Naomi og Torben er i sjokk etter de dramatiske hendelsene i forrige kapittel. Hvordan skal livet gå videre nå som alle de var glade i på Jorden er borte? Vi får også stifte bekjentskap med den fargerike og smått underlige Lue-Lars i Rakkans nyeste serie, stripeserien 4E av Tenpi.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Outland
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 144
ISBN: 9788284010601
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12 Ungdom
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger