Kampfikseren

; Scott Maurstad (Oppleser)

Serie: Fredrik Markussen 3

«Mye av spenningen ligger i beskrivelsene av treningen, slitet, den interne konkurransen – eller i samspillet i kampene og gledesfølelsen når man lykkes. Disse skildringene har ekstra intensitet, her er Stilson virkelig på hjemmebane. (...) Kampfikseren er en forrykende avslutning på en spennende trilogi.»

, nrk.no
Fredrik fra Bare spille ball og Alene gjennom lever ut proffdrømmen i Tyskland. Det gjenstår to kamper av sesongen og alt ligger til rette for at Fredriks framtid er lysende. Men agenten Marko presser på for at Fredrik utfører siste ledd i en plan som vil få store konsekvenser. Les mer
Vår pris
149,-
Spar
150,-

Veil. pris: 299,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vår pris: 149,-
Spar: 150,-

Veil. pris: 299,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Fredrik fra Bare spille ball og Alene gjennom lever ut proffdrømmen i Tyskland. Det gjenstår to kamper av sesongen og alt ligger til rette for at Fredriks framtid er lysende. Men agenten Marko presser på for at Fredrik utfører siste ledd i en plan som vil få store konsekvenser. Det står om store kontrakter og mye penger i internasjonal fotball og Fredrik må ta noen avgjørende valg. Fikser han den siste kampen? Dette er siste bok i trilogien om fotballproffen Fredrik Markussen fra den prisvinnende forfatteren Michael Stilson.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202718367
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger