Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Julefortellinger

LYDBOK! Ingen beskriver forventning og juleglede like godt som Astrid Lindgren. I denne koselige og stemningsfulle lydboka finner du hennes beste julefortellinger. Les mer

149,-
Sendes innen 3 virkedager

Hurra, det er jul!

Ingen beskriver forventning og juleglede like godt som Astrid Lindgren. I denne koselige og stemningsfulle lydboka finner du hennes beste julefortellinger.

Vi drømmer om den første snøen med Marikken, om pepperkakebaking med Pippi, om å skaffe juletre med Lotta – og ikke minst om å være sammen, og om å gjøre julefeiringen til noe som gir mening. Som Emil, når han inviterer alle fattiglemmene på kalas til Katthult.

Til sammen får du to timer og 15 minutter tettpakket julestemning fordelt på to CD-er – perfekt følge til juleverksted og pepperkakebaking, eller bare til en rolig stund i desembermørke kvelder. Tenn lys, og la Astrid Lindgren ta dere med til sitt nydelige univers.

Lydboka inneholder:
Intro
Jul i stallen
Koste-Kari hjelper mormor
Jovisst kan Lotta nesten allting
Jul i Bakkebygrenda
Pippi Langstrømpe har juletrefest
Godnatt, herr Landstryker!
Se Marikken, det snør!
Da Emil gjorde en bedrift så hele Lønneberget jublet og alle spilloppene hans ble glemt og tilgitt.

Medlemsvurdering:
Med denne stemningsfulle cd-en kan både store og små få en kosestund i den hektiske juletiden. Her er det bare å ta med seg kakao, krype under et pledd i sofaen, skru på cd-en og lene dere tilbake. På denne cd-en får du bli med å feire jul i Bakkebygrenda, du får være med på Pippi sin juletrefest, du får innblikk i julen på Junibakken, høre hva Emil driver med samt flere andre historier. Det følger også med fire billedbøker som hører til fire av historiene du får høre på cd-en. En kjempe koselig julecd jeg tror de aller fleste barn, og voksne, vil like!

Crazy

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282180948
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
13 x 13 cm
Nr
8080356

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

L
Lajla Wennevold – 24.11.2016

– Koselig og morsomt.

J
Jogeir Eikeland – 05.05.2016

– kan ikke svare, dette var gaver. Imidlertid vil jeg beklage at fri porto, som jeg har hatt i lang tid, plutselig er tatt bort. Tjener dere for lite?

L
Leo – 27.04.2016

– Så koselig 😀

K
Kristin – 02.02.2016

– Jeg syns selv deler av det var litt kjedelig lest faktisk, men 5-åringen satte seg stadig med legoen og hørte på Koste-Kari og Landstrykeren og Marikken og Lotta, og han gjenfortalte deler av historiene til andre. Deilig med barne-ting som ikke er masete, spesielt i advent.

L
Liv Alvseike – 27.01.2016

– "Mormor eg synes den cd-en var kjempekjekk"

T
Tina – 26.01.2016

– Min datter likte den godt

C
CamillaB – 26.01.2016

– Kjedelig

M
Marte – 26.01.2016

– Hyggelige julefortellinger for barna i baksetet, på vei opp til hytta i romjulen. Falt i smak hos de voksne og. Spennende og lett å følge med.

H
Helene Andreassen – 26.01.2016

– Flott bok

T
Tone Nilsen – 26.01.2016

– Julefortellinger

C
Crazy – 16.07.2009

– Med denne stemningsfulle cd-en kan både store og små få en kosestund i den hektiske juletiden. Her er det bare å ta med seg kakao, krype under et pledd i sofaen, skru på cd-en og lene dere tilbake. På denne cd-en får du bli med å feire jul i Bakkebygrenda, du får være med på Pippi sin juletrefest, du får innblikk i julen på Junibakken, høre hva Emil driver med samt flere andre historier. Det følger også med fire billedbøker som hører til fire av historiene du får høre på cd-en. En kjempe koselig julecd jeg tror de aller fleste barn, og voksne, vil like!

l
leser – 05.09.2006

– Denne boken er fin til adventslesing, gjerne for barn i småskolen. Det er en koselig stemming i boken. Et lite minus er at dette ikke er jul som har noe med våre barn og deres opplevelser å gjøre. For hvilke av våre barn dratt på sledeturer eller hugger trærne sine selv i skogen? Men, hvis barna får forklart at dette er jul fra gamle dager, og at den gangen var det slik, blir fortellingene et kjekt innblikk i julen fra gamle dager. Astrid Lindgren skriver slik at voksne også synes det er fint å lese høyt, og litt større barn kan lese selv. Så denne boken kan dere ta frem noen juler på rad.

c
crazy – 25.08.2006

– Astrid Lindgren kan virkelig dette med å beskrive julens magi. Hun skriver om en gameldags jul som man både kan hente inspirasjon og glede fra. Denne boken har foreksempel en utrolig koselig historie hentet fra Marikken fra Junibakken. Her beskrives julebaksten og julehandelen og Astrid Lindgren kan det å hente julestemningen inn i historien. Boken er fylt med fine og fargerike bilder som man som barn kan drømme seg bort i. Jeg fikk denne boken som barn og jeg kan love dere den ble flittig lest, først av mamma og senere av meg selv når jeg lærte å lese. Denne anbefales på det varmeste! En super julebok!

J
Julenissen – 16.11.2005

– Jovisst husker Astrid Lindgren alt så tydelig. Er det noen som kan skrive koselige fortellinger som drar oss inn i drømmeland er det hun! Julefortellingene til Astrid Lindgren viser oss ordentlig gammeldags jul slik den var før i tiden, og når man leser denne boka kommer man lett i ordentlig julestemning selv. Denne er fin for både store og små å lese på i juletider, voksne drømmer seg nok vel så mye bort til Smålands julelandskap som barn, ved å lese denne boka. Dette er en julebok jeg anbefaler på det varmeste. Det er ikke alle julefortellingsbøker som er like gode, men denne er en sikker vinner altså!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julefortellinger:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv