BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Nei, han Emil fra Lønneberget

I denne boka kan du lese om Emil fra Lønneberget og flere av hans spell. Som for eksempel om da han heiste opp lillesøster Ida opp i flaggstangen, eller om den gangen han red på hesten Lukas rett inn i salen hvor borgermesteren holdt fest. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I denne boka kan du lese om Emil fra Lønneberget og flere av hans spell. Som for eksempel om da han heiste opp lillesøster Ida opp i flaggstangen, eller om den gangen han red på hesten Lukas rett inn i salen hvor borgermesteren holdt fest.

På gården Katthult i Lønneberget bodde Emil. Han så så snill ut at man nesten kunne tro at han var en liten engel. Men det måtte man bare ikke tro. For Emil var vill og stå, og han gjorde spell nesten hver dag. Og da måtte han sitte i snekkerboden og tenke over det han hadde gjort. Men Emil var god på den måten at han aldri gjorde samme spell to ganger. I stedet gjorde han nye hele tiden.

Astrid Lindgrens fortellinger om Emil er elsket av mange generasjoner lesere. I 2023 er det 60 år siden den første boka om Emil ble utgitt. Denne bildeboka er nyoversatt av Agnes-Margrethe Bjorvand og de tidløse bildene er laget av Björn Berg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
31
ISBN
9788202783082
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Den där Emil
Format
21 x 27 cm
Serie
Emil

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nei, han Emil fra Lønneberget:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Italia

Arnt Stefansen
Innbundet 
362,- 398,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv