Trygg på nett

; Linn Isabel Eielsen (Illustratør)

Digital detektiv Mia Landsem med bok om å være trygg på nettTrygg på nett gir helt konkrete råd om hvordan man er en god venn på nett - men forklarer også hva man bør gjøre hvis det skjer noe man synes er vanskelig å fortelle til en voksen. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Digital detektiv Mia Landsem med bok om å være trygg på nettTrygg på nett gir helt konkrete råd om hvordan man er en god venn på nett - men forklarer også hva man bør gjøre hvis det skjer noe man synes er vanskelig å fortelle til en voksen.


Mia Landsem formidler på en enkel måte både hva som er tillatt og bra med nettet, hva som kan være vanskelig - og hva som faktisk er straffbart.


I Trygg på nett henvender Mia Landsem seg direkte til barn fra barneskolealderen og oppover, og formidler tydelig hvordan man navigerer klokt på internett og med mobiltelefon. Nettet er et fantastisk verktøy som åpner opp for nye og morsomme måter å kommunisere på, sosiale medier, skolearbeid og spill. Men nettet byr også på mye feilinformasjon, muligheter for mobbing og i verste fall for farlige situasjoner.


Fakta

Bla i boka