Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Dinosaurdalen

Bli med til Dinosaurdalen, der den geniale steinaldergutten Herman Hule bor sammen med den ikke spesielt smarte stammen sin. Herman er et huleboer-geni, og passer ikke helt inn med resten av familien. De andre er rett og slett ikke så glade i å tenke. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bli med til Dinosaurdalen, der den geniale steinaldergutten Herman Hule bor sammen med den ikke spesielt smarte stammen sin. Herman er et huleboer-geni, og passer ikke helt inn med resten av familien. De andre er rett og slett ikke så glade i å tenke. Herman finner imidlertid en uventet venn i en meget høyt utviklet T. rex. I den første lydboka i serien blir vi kjent med Herman, familien hans og noen spennende dinosaurer. Siden Herman er et huleboer-geni, må han ta ansvar når det blir krise. Og det skjer ganske ofte ... Hvordan hindrer du for eksempel en rasende T. rex fra å ødelegge landsbyen din? Herman må finne det ut fort - før hele stammen blir dinosaurmat.

Den perfekte lydbokserien for alle som liker humor, spenning og dinosaurer.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202772574
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
T-wreck-asaurus
Serie
Herman Hule 1

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Mia – 05.04.2019

– Trodde denne kunne være noe, men den falt dessverre ikke helt i smak hjemme hos oss. Virket litt krampaktig og heseblesende.

J
Jarand 8 år – 30.05.2017

– Kjempemorsom!!

M
Marit – 29.05.2017

– En lettlest bok som passer godt for ferske lesere. Vi hadde den som høytlesningsbok. Og lo høyt flere ganger. Vi fikk også pratet om det å være forskjellige i en familie.

K
Kjerringa – 14.03.2017

– Hesblesende og veldig tullete men samtidig svært lite morsom. Men hvis du synes snørret på fingeren på omslagsbildet er morsomt så vil du nok like den :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dinosaurdalen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv