Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dinosaurer og forhistoriske dyr

Et lydleksikon om dinosaurer og forhistoriske dyr - oppdatert med ny forskning. Når levde dyrene, og hvordan er de i slekt med hverandre? Hør om Brachiosaurus, som veide mer enn 12 elefanter. Møt Seismosaurus, som muligens er det lengste landlevende dyret noensinne. Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Et lydleksikon om dinosaurer og forhistoriske dyr - oppdatert med ny forskning. Når levde dyrene, og hvordan er de i slekt med hverandre? Hør om Brachiosaurus, som veide mer enn 12 elefanter. Møt Seismosaurus, som muligens er det lengste landlevende dyret noensinne. Den var opptil 38 meter lang, og kan ha veid så mye som 100 tonn. Lær om Deinosuchus, tidenes største krokodille, med en hodeskalle som målte over to meter.

Medlemsvurdering:
5 åringen ønsket seg ei bok om dinosaurer. Denne boka falt absolutt i smak. Boka er fint oppbygd, med fakta om dinosaurer og forhistoriske dyr. Denne blir mye sett i!

M

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202794996
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Children's dinosaur and prehistoric animal encyclopedia

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
M – 10.05.2016

– 5 åringen ønsket seg ei bok om dinosaurer. Denne boka falt absolutt i smak. Boka er fint oppbygd, med fakta om dinosaurer og forhistoriske dyr. Denne blir mye sett i!

D
Dinosaurfan – 01.02.2016

– Her er det utrolig mange dinosaurer og forhistoriske dyr å lære om, og tegningene er utrolig tøffe! Denne leser jeg i nesten hver dag, noen ganger om natten også. Dette er den nye favorittboka mi.

R
Ruben, 7 1/2 år – 14.01.2016

– "Jeg kan ganske mye om dinosaurer, men her var det masse jeg ikke visste! Jeg liker å sitte og bla i denne store boka."

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dinosaurer og forhistoriske dyr:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv