Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dinosaurgjengens ABC

bokstavjakten

Lær alfabetet med barnas favorittdinosaurer! I denne fartsfylte og morsomme ABC-boka tar Rasmus Rex og Trym Troodon barna med på en spennende bokstavjakt i sumpskogen. Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Les mer

130,-

149,- Spar: 19,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Lær alfabetet med barnas favorittdinosaurer! I denne fartsfylte og morsomme ABC-boka tar Rasmus Rex og Trym Troodon barna med på en spennende bokstavjakt i sumpskogen. Med Dinosaurgjengen har Lars Mæhle og Lars Rudebjer skapt et fantastisk dinosaurunivers for de minste, fylt av spenning og humor. Detaljrike illustrasjoner, morsomme karakterer og fengende historier har gjort bøkene om Rasmus og vennene hans til en superpopulær serie. Bokstavjakten er ikke bare et spennende Dinosaurgjengen-eventyr, men også en original og leken ABC-bok! Vi blir med på en spennende bokstavjakt, hvor en mystisk bokstavtyv, regler, rim, vitser og illustrasjoner gjør bokstavlæringen spennende og morsom. En perfekt bok for alle som vil forberede seg litt til skolestart!

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248934165
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Serie
Dinosaurgjengen

Kunders vurdering

F
Fin bok – 17.10.2023

– 3-4åringen vår liker godt denne boka. Fint at man kan ha fokus på å lære alfabetet i tilllegg til å lese en morsom historie.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dinosaurgjengens ABC:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv