Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jakten på den siste dinosauren

Bestefar Franz har tatt med seg Tiril, Oliver og Åtto på en hemmelig ekspedisjon, til en bortgjemt dal hvor det for millioner av år siden vandret dinosaurer rundt på slettene. Av gamle knokler og bein som ble funnet i dalen ble det en gang laget ti dinosaurfigurer, alle dekorert med edelstener. Les mer

99,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bestefar Franz har tatt med seg Tiril, Oliver og Åtto på en hemmelig ekspedisjon, til en bortgjemt dal hvor det for millioner av år siden vandret dinosaurer rundt på slettene. Av gamle knokler og bein som ble funnet i dalen ble det en gang laget ti dinosaurfigurer, alle dekorert med edelstener. Gjennom mange års forskning og leting har professor Burum klart å finne ni av de ti verdifulle figurene. Oppdraget til bestefar Franz og Detektivbyrå nr. 2 går ut på å følge i professorens fotspor og finne den siste dinosauren.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Språk
Bokmål
ISBN
9788284192567
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Jakten på den siste dinosauren
Serie
Detektivbyrå nr. 2-universet
Detektivbyrå nr. 2 : Jakten på

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jakten på den siste dinosauren:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv