Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Drømmen om regnbuedragen

De bestselgende lettlest-bøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Les mer

249,-
Innbundet
Ventes til lager 18.10.2024
De bestselgende lettlest-bøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Drageskolen er en av verdens mest populære lettlest-serier. Dette er spennende bøker barna blir hekta på! Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og flotte illustrasjoner på hver side. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn. Bøkene må ikke leses kronologisk. Denne gang har Brage en rar drøm, om en regnbuedrage som er fanget i en hule. Han lurer på om drømmen kan være sann. Prøver dragen å be om hjelp? Trollmannen Griff bruker den magiske dragesteinen for å finne ut mer - og oppdager en ny dragemester! Brage og Anna må reise langt for å finne dragemesteren og regnbuedragen. Men hvordan skal de klare å finne hulen? Og hvorfor er regnbuedragen fanget der? Dragemesterne har en vanskelig reise foran seg!

Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788283732061
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Waking the rainbow dragon
Format
21 x 15 cm
Serie
Drageskolen 10

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drømmen om regnbuedragen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Grensen

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv