Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ilddragens kraft

Drageskolen er en spennende lettlest-serie barna blir hekta på! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og herlige illustrasjoner på hver side. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 3 virkedager
Drageskolen er en spennende lettlest-serie barna blir hekta på! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og herlige illustrasjoner på hver side. Ilddragens kraft er fjerde bok i en av verdens mest populære lettlest-serier. Bøkene må ikke leses kronologisk. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn.

Barnebøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! I Ilddragens kraft blir slottet angrepet av en fire-hodet drage! Den blir kontrollert av den onde trollmannen Maldred. Kan ilddragen redde heltene våre? Hold deg fast, for de fire barna må ut på sitt farligste og mest høytsvevende oppdrag så langt! Gled deg til en ny spennende bok med Brage og de andre dragemesterne!

Perfekt for ferske lesere og barn som kanskje ikke leser så mye bøker.

Forfatteren Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

«Korte kapitler, masse action, tøffe illustrasjoner på hver side, og en herlig helt. Dette er en skikkelig underholdende leseopplevelse. Gleder oss til neste bok.» Kirkus Reviews

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
109
ISBN
9788283731323
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Power of the fire dragon
Format
22 x 15 cm
Serie
Drageskolen 4

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ilddragens kraft:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv