Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tordendragens brøl

En av verdens mest populære lettlest-serier. Barnebøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager
En av verdens mest populære lettlest-serier. Barnebøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for dem som «sluker» bøker. Drageskolen er en spennende lettlest-serie barna blir hekta på! Bøkene har korte kapitler, masse spenning, og flotte illustrasjoner på hver side. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn. Dette er åttende bok, men bøkene må ikke leses kronologisk.

I bok 8 leter Brage og de andre dragemesterne etter lyndragen, som ble kidnappet av Eko - den aller første dragemesteren. Eko stakk av med tordendragen sin for mange år siden. Nå er hun tilbake for å stjele alle dragene i kongeriket. Kan Brage og de andre dragemesterne redde lyndragen og stoppe Eko før det er for sent?

Forfatteren Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

«Korte kapitler, masse action, tøffe illustrasjoner på hver side, og en herlig helt. Dette er en skikkelig underholdende leseopplevelse. Gleder oss til neste bok.» Kirkus Reviews

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
100
ISBN
9788283731934
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Roar of the thunder dragon
Format
22 x 15 cm
Serie
Drageskolen 8

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tordendragens brøl:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv