Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Margrete 1.

Den spennende historien om jenta som ble dronning over hele Norden.
Margrete 1. ble født som prinsesse i Danmark rett etter Svartedauden. Da hun var ti år, ble hun giftet bort og sendt til Norge. Som syttenåring fikk hun sitt første og eneste barn på Akershus slott. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den spennende historien om jenta som ble dronning over hele Norden.
Margrete 1. ble født som prinsesse i Danmark rett etter Svartedauden. Da hun var ti år, ble hun giftet bort og sendt til Norge. Som syttenåring fikk hun sitt første og eneste barn på Akershus slott. I en tid da kvinner hadde få rettigheter, ble hun en sterk og handlekraftig monark over hele Norden og den til nå eneste regjerende dronning i Norge.

Denne boka er som en liten roman om livet hennes, spesielt om det som skjedde da hun var barn og ungdom. I faktaboksene kan du lese hva vi vet helt sikkert.

Jenny Jordahls tegneserieaktige illustrasjoner gir et muntert sideblikk på de historiske hendelsene. Hun har tidligere illustrert Elizabeth 1. og 60 damer du gjerne skulle ha møtt. I tillegg er hun fast tilknyttet Aftenposten Junior med spalten Grønne greier.

Linn T. Sunne er barne- og ungdomsbokforfatter. Hun har to ganger vunnet Brageprisen i kategorien Barne- og ungdomsbøker. Dette er hennes andre faktabok for barn.

Tidligere utgitt i samme serie: Elizabeth 1.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205506275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Margrete 1.
Serie
Mektige kvinner

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Margrete 1.:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv