Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Margrete 1.

Den spennende historien om jenta som ble dronning over hele Norden. Margrete 1. ble født som prinsesse i Danmark rett etter Svartedauden. Da hun var ti år, ble hun giftet bort og sendt til Norge. Som syttenåring fikk hun sitt første og eneste barn på Akershus slott. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den spennende historien om jenta som ble dronning over hele Norden. Margrete 1. ble født som prinsesse i Danmark rett etter Svartedauden. Da hun var ti år, ble hun giftet bort og sendt til Norge. Som syttenåring fikk hun sitt første og eneste barn på Akershus slott. I en tid da kvinner hadde få rettigheter, ble hun en sterk og handlekraftig monark over hele Norden og den til nå eneste regjerende dronning i Norge. Denne boka er som en liten roman om livet hennes, spesielt om det som skjedde da hun var barn og ungdom. I faktaboksene kan du høre hva vi vet helt sikkert.

Medlemsvurdering:
Leste boka høyt for min 9 år gamle datter. Anbefaler som høytlesning for det kommer opp mange begrep og tema som er fine å snakke med barna om.

Anne

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242181008
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Mektige kvinner

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

A
Anne – 14.03.2018

– Leste boka høyt for min 9 år gamle datter. Anbefaler som høytlesning for det kommer opp mange begrep og tema som er fine å snakke med barna om.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Margrete 1.:

Konge!

Kristin Storrusten
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv