Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ridderne tar gull

«Ypperlig høytlesningsbok, især hvis oppleseren har et snev av skuespillertalent.»

NRK

Det er den årlige ridderturneringen i Klampenborg, og Rosenbusk og Bang har øvd i et helt år. De har nok sneket seg litt unna også, for det er jo litt farlig med både sverdkamp og bueskyting - og ikke minste dysting. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det er den årlige ridderturneringen i Klampenborg, og Rosenbusk og Bang har øvd i et helt år. De har nok sneket seg litt unna også, for det er jo litt farlig med både sverdkamp og bueskyting - og ikke minste dysting. (Det er sånn når man skal prøve å dytte den andre ned fra hesten med en lang stokk.) De to vil helst ikke være med, men det vil prinsesse Begonia! Hun bestemmer at de to små ridderne skal trene med henne - og hun krever at de finner en rustning til henne. Det er ikke så lett noen av delene! Det er alltid hertugen av Klampenborg og hans riddere som vinner turneringen, men i år VIL kongen vinne. Det går ganske dårlig, og så kommer den aller siste øvelsen - overraskelsesøvelsen. I år er det om å gjøre å gå nærmest mulig en diger magnet, uten å bli trukket inn. Det går skikkelig dårlig - helt til Den hemmelige ridderen dukker opp!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202734145
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
To små riddere 2

Lytt til utdrag

Anmeldelser

«Ypperlig høytlesningsbok, især hvis oppleseren har et snev av skuespillertalent.»

Anne Cathrine Straume, NRK

«en gøyal og tøysete middelalder vel verdt et besøk.»

Mette Moe, Barnebokkritikk.no

«Ridderne tar gull er en minst like morsom oppfølger til To små riddere, denne gangen med Camilla Kuhns lekne og humoristiske tegninger som kler denne fortellingen godt.»

Foreningen Les

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ridderne tar gull:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv