Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

ABC boka mi

Et funn for vitebegjærlige førskolebarn!
Mange barn ønsker intenst å lære å lese, lenge før de begynner på skolen. Her er boka for dem. Kari Grossmanns ABC boka mi, er en lek-og-lær-bok som stimulerer barnet til å gå på jakt i bilder, kjenne igjen bokstaver og lete etter ord. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Et funn for vitebegjærlige førskolebarn!
Mange barn ønsker intenst å lære å lese, lenge før de begynner på skolen. Her er boka for dem. Kari Grossmanns ABC boka mi, er en lek-og-lær-bok som stimulerer barnet til å gå på jakt i bilder, kjenne igjen bokstaver og lete etter ord. Hver bokstav har sitt store bilde. Her er et lite nonsensrim som er knyttet til handlingen, en spalte med ord å lete etter i bildet og ord å kjenne igjen. All tekst er satt med store bokstaver, det viser seg at det er lettest å kjenne igjen for de minste barna.

Medlemsvurdering:
Hadde veldig mye moro med og "konkurrere" om hvem som først kunne peke på ord gjenstand - ord gjenstand (gjenta så lenge man orker); når hun startet på skolen var hun blant de som hadde høyest lesehastighet- Hun kunne også gjengi hva teksten handlet om. Jeg tror hun et godt stykke på vei kan takke denne fantstiske boka for sin evne til og "fotografere" tekst når hun leser. Dette er den eneste bokanbefalingen jeg noensinne har giddet og skrive - fordi jeg unner andre og oppleve hvor bra denne boka er.

Evelyn Kjørstad

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal Tiden
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788247806005
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Format
30 x 22 cm

Kunders vurdering

M
Monica – 16.03.2021

– Denne boken kan virkelig anbefales ♥️ 👍

E
Evelyn Kjørstad – 14.11.2016

– Hadde veldig mye moro med og "konkurrere" om hvem som først kunne peke på ord gjenstand - ord gjenstand (gjenta så lenge man orker); når hun startet på skolen var hun blant de som hadde høyest lesehastighet- Hun kunne også gjengi hva teksten handlet om. Jeg tror hun et godt stykke på vei kan takke denne fantstiske boka for sin evne til og "fotografere" tekst når hun leser. Dette er den eneste bokanbefalingen jeg noensinne har giddet og skrive - fordi jeg unner andre og oppleve hvor bra denne boka er.

O
Oslomor – 15.04.2009

– Da jeg skulle kjøpe den første ABC-boka til datteren min tittet jeg gjennom en tjukk bunke bøker i bokhandelen. Denne boka var den soleklare vinner, av flere grunner: Hver bokstav har sin egen dobbeltside fylt med en haug med ting som begynner på akkurat den bokstaven. Likevel blir den aldri forutsigbar. B for Bamse viser for eksempel en bamse liggende i et badekar mens han spiser bolle. På gulvet ligger blåbær, på snora henger BH-er, ja du skjønner poenget. Rimene som følger med er, i motsetning til noen av de andre ABC-bøkene jeg tittet på, ikke preget av nødrim. Det fine er at fordi tegningene er så detaljrike kan man begynne å lese disse bøkene lenge før alfabettrening er aktuelt. Min niese på halvannet elsker å titte på bildene og peke på det hun ser. Så er det bare en bonus at det er en bokstav i hjørnet i tillegg. (Nå husker hun både sin egen bokstav, Mammas, Pappas og Tantes ;-) ) Den beste ABC-boka jeg har sett!

Oppdag mer

Bøker som ligner på ABC boka mi:

Ida

Jørn H. Hurum
Innbundet 
299,- 329,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv