Dr Ernest Drakes drakologi - 
   Dugald A. Steer
  
   Helen Ward
  
   Douglas Carrel
  
   Wayne Anderson
  
   Arne Ruste

Dr Ernest Drakes drakologi

den komplette bok om draker

Dugald A. Steer (Redaktør) ; Helen Ward (Illustratør) ; Douglas Carrel (Illustratør) ; Wayne Anderson (Illustratør) ; Arne Ruste (Oversetter)

En fascinerende praktbok med appell til både små og store lesere. Rikt utrustet med prøver av vingehud og drakestøv, innfelte edelstener, felthåndbøker, hemmelig skrift og trylleformularer. Drakologi foregir å være en vitenskapelig utgivelse, basert på Dr. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Drakologi betyr studiet av draker, og av alt som angår dem. I denne nydelige boka finner du informasjon om draker fra alle verdenshjørner. Den er et funn for alle som liker å lese om magi og skjulte vitenskaper.

Her kan du se og kjenne på drakeskinn fra ulike arter, studere drakeungens utvikling i egget, og lære mye om drakenes magiske egenskaper. Detaljrike illustrasjoner viser drakenes oppbygning og fysiologiske kjennetegn.

Dug Steer: DrakologiUtbredelseskart over verdens draker
Drakene fordeler seg i hovedsak i vestlige og østlige draker. Alle de kjente artene er gjengitt med norske og latinske navn, og deres utbredelse kan du se på store kart. Visste du at draker kan temmes og brukes som ridedyr? Man må bare passe på å bestille seletøy fra en diskret salmaker. Eller visste du at kineserne tror at skrivekunstens hemmelighet ble gitt som gave til keiser Fu Hsi av en drake i Den gule flod?

Finnes det draker?
Det viktigste budskapet i Drakologi handler ikke om draker i det hele tatt, men om å pleie og ta vare på fantasi og humor. Verden er et langt mer spennende sted med draker i, enn uten - så la oss ta vare på drakene!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Omnipax
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788253028521
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Dragonology : the complete book of dragons
Alder: Barn 6-9
Format: 31 x 26 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

En fascinerende praktbok med appell til både små og store lesere. Rikt utrustet med prøver av vingehud og drakestøv, innfelte edelstener, felthåndbøker, hemmelig skrift og trylleformularer. Drakologi foregir å være en vitenskapelig utgivelse, basert på Dr. Ernest Drakes opptegnelser fra 1895. Den unge drakeforsker kan plukke opp mange gode råd om hvordan man skal unngå å bli spist eller brent levende hvis man er så heldig å finne en lys levende drake. I tillegg gir den en levende innføring i den rike mytologien rundt draker - fra vestens forhatte lindorm til østens draker, som det holdes egne festivaler for. Fra 10 år Levert av © FS Informasjonstjenester Levert av © FS Informasjonstjenester