Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Ida

"Den todelte boka er illustrert med fantastiske, naturalistiske malerier. I tillegg til en fiksjonalisert del om Idas liv, består boka av en fakta- og aktivitetsdel om Ida og tiden hun levde i."

Hege Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

For 47 millioner år siden levde det et lite dyr i jungelen i Tyskland. I 2009 ble hun verdenskjent under navnet Ida. I denne boken blir du nærmere kjent med henne, hvordan hun levde og hvem som levde sammen med henne. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager
For 47 millioner år siden levde det et lite dyr i jungelen i Tyskland. I 2009 ble hun verdenskjent under navnet Ida. I denne boken blir du nærmere kjent med henne, hvordan hun levde og hvem som levde sammen med henne. Du får også vite hvordan vi vet alt det vi vet om henne, og hvordan hun er i slekt med oss mennesker.

Endelig blir Ida levende igjen!

Oversatt til fransk, tysk, russisk, japansk og nederlandsk.

Vinner av flere priser i Frankrike, bl.a. den presisjetunge Les Prix La Science se Livre for beste vitenskapelige bok for barn.

Nominert til Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomsbøker 2011, kategorien for beste illustrasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
62
ISBN
9788202337797
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Ida
Format
31 x 22 cm

Anmeldelser

"Den todelte boka er illustrert med fantastiske, naturalistiske malerier. I tillegg til en fiksjonalisert del om Idas liv, består boka av en fakta- og aktivitetsdel om Ida og tiden hun levde i."

Hege Fosser Pedersen, Foreldre & Barn

«Ida fungerer supert som godnatthistorie, og kan måle seg med det beste innen sjangeren. Den kombinerer kunnskap og emosjonalitet på en forbilledlig måte, og både fem år gamle Viktor og ti år gamle Kamille ble grepet av historien om den lille apejenta, som for øvrig er oppkalt etter Hurums egen datter.»

J. Breivik, Tidsskrift for Den norske legeforening

"Forsker og Ida-far Jørn Hurum og museets webredaktør Torstein Helleve skriver lidenskapelig og levende, men det er først og fremst de store, utfallende tegningene til Esther van Hulsen som suger leseren inn i det forhistoriske universet. Både Ida selv og de andre dyra, som alle er identifisert i en silhuettoversikt i slutten av boka, er malt fargerikt og vakkert av den nederlandske illustratøren, som har tegnet mye for museer og dyrehager."

Jørgen Brynhildsvold, Universitas

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ida:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv