Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sukkerkok i hodet

en fortelling om hvordan maten vi spiser kan få en helt fin dag til å bli skikkelig teit

Det skulle være en morsom tivolitur, men dagen ender i kaos.
I Sukkerkok i hodet møter vi de tre vennene Erle, en modig, rød blodcelle, Luke, en ivrig, hvit blodcelle og Perle, en utålmodig fettcelle. Les mer

263,-

289,- Spar: 26,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager
Det skulle være en morsom tivolitur, men dagen ender i kaos.
I Sukkerkok i hodet møter vi de tre vennene Erle, en modig, rød blodcelle, Luke, en ivrig, hvit blodcelle og Perle, en utålmodig fettcelle.

På sin ferd gjennom kroppen oppdager de at kroppen har spist feil mat. Heldigvis kan de redde dagen og gi kroppen maten den trenger for å vinne verdens tøffeste tøykrokodille.

Sukkerkok i hodet er en underholdende historie hvor handlingen skjer inne i kroppen, og hovedpersonene er kroppens celler. Boken gir små og store svaret på hvorfor sunn mat er viktig, også på dager fylt av fest og moro.

Boken inneholder også gode kostholdsråd og inspirerende oppskrifter på hverdagsmat som holder konsentrasjonen og humøret oppe.

Lege, forfatter og seksbarnsmor Berit Nordstrand er lidenskapelig opptatt av å formidle små matgrep som gir stor effekt. Gjennom 23 år har hun fordypet seg i medisinsk litteratur om kosthold som ledd i behandling. Sukkerkok i hodet er basert på historier Nordstrand har fortalt pasienter og egne barn for å forklare sammenhengen mellom mat og trivsel.

Nordstrand er forfatteren bak suksessene Mat med mer, Mat til sinns og 12 uker. Sukkerkok i hodet er hennes første barnebok.

Medlemsvurdering:
Ungene mine bruker kunnskapen de har fått fra denne boka daglig når de forholder seg til mat. Den viser at man ikke bare kan spise usunn mat, og hva som er usunn mat. Men heldigvis er den ikke bare "forkynnende". Det vi har lært er at "poff" mat også er greit, så lenge det meste er "groovy". Veldig bra!

Kristin

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Fraiva
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
63
ISBN
9788299904322
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
31 x 24 cm
Nr
8057354

Kunders vurdering

I
Inger Olsen Killingberg – 26.06.2018

– Ide og innhold er super. Språk og fagbenevnelser for vanskelige. Barna mister tråden. Savner en tegning av kroppen med fordøyelsessystemet. Jeg valgte å fortelle og ikke lese direkte av. Etterpå laget vi is etter oppskriften.

K
Kristin – 21.09.2016

– Ungene mine bruker kunnskapen de har fått fra denne boka daglig når de forholder seg til mat. Den viser at man ikke bare kan spise usunn mat, og hva som er usunn mat. Men heldigvis er den ikke bare "forkynnende". Det vi har lært er at "poff" mat også er greit, så lenge det meste er "groovy". Veldig bra!

H
Hanne M Nærem – 31.07.2016

– Sukkerlake i hodet

L
Lene – 26.04.2016

– Godt skrevet om et aktuelt tema.

S
Synnøve – 09.03.2016

– Veldig bra måte å lære barn om hvordan det du spiser virker på kroppen!

T
Tale – 07.03.2016

– Bok om hva sukker gjør med kroppen. Sinne etc. Viktig med god mat.

M
Marianne – 20.02.2016

– Kjekk måte å forklare barna om viktigheten av sunn mat. Flink forfatter! Ellers ikke helt fornøyd med nettbutikken da oppført rabatt ikke kom med å det ikke var fri frakt som først annonsert..

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sukkerkok i hodet:

Ida

Jørn H. Hurum
Innbundet 
299,- 329,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv