Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tellevers om tusen ting

"Tellevers om tusen ting", som skal få barn til å få lyst til å telle og regne. Og med denne boken kan man telle fra morgen til kveld.

Fargerik tellebok som gjør det morsomt å telle og regne. Her er det både telleregle, klokkeregle og til slutt møter vi Kari som har kurven full av frukt. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 3 virkedager
"Tellevers om tusen ting", som skal få barn til å få lyst til å telle og regne. Og med denne boken kan man telle fra morgen til kveld.

Fargerik tellebok som gjør det morsomt å telle og regne. Her er det både telleregle, klokkeregle og til slutt møter vi Kari som har kurven full av frukt. ALL TEKST ER MED STORE BOKSTAVER.

Anne-Lise Gjerdrum har skrevet utallige lærebøker i norsk og matematikk og utga i 2001 ABC - vers om små og store dyr. Anne Holts illustrasjoner er et overflødighetshorn av farger, detaljer og morsomme situasjoner. Dette er en flott gavebok til alle som liker å telle, og det gjør vi vel de fleste av oss. Fra 4 år.

Boken har også et arbeidshefte.

Medlemsvurdering:
"Tellevers om tusen ting" er en veldig hyggelig tellebok, som kan tas frem ofte og som helt sikkert holder i generasjoner. Tegningene er virkelig nydelige og koselige, har mange flotte farger, er detaljrike, og innimellom humoristiske. I motsetning til mange andre tellebøker som slutter på 10, lærer denne boken barna å telle til 20. Tallene til ti går greit for de fleste barn, men fra elleve til tyve kan det gå litt i surr. Alt går på rim. Her møter barna både siffer, blokkbokstaver og gode illustrasjoner. Og som ikke det var nok, lærer barna også klokken. Her er også flotte illustrasjoner, alle har med en klokke i en eller annen variant som viser klokkeslettet, og tilhørende er et lite vers. Flott bok!

anda

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202228323
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
30 x 22 cm
Serie
Tellevers om tusen ting

Kunders vurdering

a
anda – 05.10.2008

– "Tellevers om tusen ting" er en veldig hyggelig tellebok, som kan tas frem ofte og som helt sikkert holder i generasjoner. Tegningene er virkelig nydelige og koselige, har mange flotte farger, er detaljrike, og innimellom humoristiske. I motsetning til mange andre tellebøker som slutter på 10, lærer denne boken barna å telle til 20. Tallene til ti går greit for de fleste barn, men fra elleve til tyve kan det gå litt i surr. Alt går på rim. Her møter barna både siffer, blokkbokstaver og gode illustrasjoner. Og som ikke det var nok, lærer barna også klokken. Her er også flotte illustrasjoner, alle har med en klokke i en eller annen variant som viser klokkeslettet, og tilhørende er et lite vers. Flott bok!

e
eva – 29.09.2008

– Boka "Tellevers" presenterer på en pedagogisk måte tallene fra en til tyve, samt klokkeslettene. Alt er på rim: "3 er tre ender som svømmer i en dam, 4 er fire små hvite lam". Slik lærer barna både tallene og kan selv følge med på blokkbokstavene, og teksten inviterer til samlesing mellom barn og voksen. Tegningene er veldig pene, med mange farger og nydelige nyanser. Dessuten dekker de hele siden. Denne telleboken er kanskje ikke så original, men pen, trygg og forutsigelig. Dette er en tellebok som holder seg, en bok det er hyggelig å bla i, og en bok å bli glad av.

G
Grethe L – 10.01.2005

– Denne boka er ei av favorittbøkene til min datter på seks år. Den inneholder mange flotte og fargerike tegninger av dyr og mennesker. Dette er en fin måte å lære seg å telle til tjue på. Man kan telle dyrene, og slik komme fram til det riktige tallet. Og alt er på rim! Ellers lærer man også klokka på en morsom måte med rim, og det er fine tegninger som hører til. I slutten av boka treffer vi Kari, som har mange gode frukter i kurven sin. Hun teller fruktene på en litt annen måte. En flott bok å gi bort i presang til barn som er glad i å lære og samtidig liker å se på flotte tegninger!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tellevers om tusen ting:

Ida

Jørn H. Hurum
Innbundet 
299,- 329,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv