Utforsk Titanic

Utforsk Titanic

fantastiske nye bilder gjenskapt med digital teknologi

; Somchith Vongprachanh (Illustratør) ; Hilde Lyng (Oversetter)

I denne boka kan du se hvordan Titanic så ut på innsiden! Her er både tegninger og masse fotografier. De fleste bildene ble tatt av en passasjer som forlot skipet før det dramatiske forliset. Les mer
Vår pris: 99,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 149,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Praktfull faktabok om Titanic!

I denne boka kan du se hvordan Titanic så ut på innsiden! Her er både tegninger og masse fotografier. De fleste bildene ble tatt av en passasjer som forlot skipet før det dramatiske forliset.

‘Utforsk Titanic’ forteller historien om verdens mest berømte skip og den skjebnesvangre sjøreisen, ved hjelp av fotografier og fotorealistiske illustrasjoner som tar pusten fra deg. Med utgangspunkt i de opprinnelige plantegningene er hver eneste detalj blitt omhyggelig gjenskapt - fra flisene rundt svømmebassenget til dekksstolene på promenadedekket. To doble utbrettsider viser deg skipet i hele dets lengde: Titanic som kjører for full damp over Atlanteren og den dramatiske scenen der skipet synker så tragisk. Tillegg: CD med fantastiske interaktive animasjoner lar deg ta en tredimensjonal rundtur på Titanic! Se kapteinensutsikt fra styrhuset, eller gå under dekk for å se dampkjelene som drev skipet! Nå kan du selv utforske Titanic og se hvordan hun så ut i all sin prakt.

 

Fakta