Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I fiendens klør

En helt magisk tegneserie! Småfolkets vokter-serien tar barna med til en spennende verden full av feer, drager, enhjørninger og andre eventyrlige skapninger. Hver bok er et avsluttet kapittel, og fargerike tegninger, spenning og lun humor gjør dette til en tegneserie som stadig fenger nye lesere. Les mer

269,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
En helt magisk tegneserie! Småfolkets vokter-serien tar barna med til en spennende verden full av feer, drager, enhjørninger og andre eventyrlige skapninger. Hver bok er et avsluttet kapittel, og fargerike tegninger, spenning og lun humor gjør dette til en tegneserie som stadig fenger nye lesere. Den prisbelønte serien passer perfekt for alle som liker Nordlys- og Spilledåsen-bøkene.

I Småfolkets vokter: I fiendens klør blir den hemmelige boka til Elina, småfolkets vokter, stjålet. Og ingen ringere enn goblinkongen står bak. Nå har ikke Elina noe annet valg enn å dra tilbake til fiendens område for å få den tilbake. Men når goblinenes onde planer setter Elina ut av spill, må hun få hjelp av vennene sine. Men kan de klare det?

Bøkene passer perfekt for 6-12 år.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
60
ISBN
9788283731989
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
La vengeance des gobelins
Format
25 x 18 cm
Serie
Småfolkets vokter 4

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I fiendens klør:

Oppslukt
179,-

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv