Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Redd enhjørningen

«Hun er god til å bygge opp stemningsfulle verdener (...) Dramaturgien minner mest om et enkelt dataspill» Øyvind Holen, DN»

Øyvind Holen, Dagens Næringsliv

Småfolkets vokter-serien tar barna med til en spennende verden full av feer, drager, enhjørninger og andre eventyrlige skapninger. Hver bok er et avsluttet kapittel, og fargerike tegninger, engasjerende plott og lun humor gjør dette til en tegneserie som skaper stor leseglede. Les mer

235,-

269,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Småfolkets vokter-serien tar barna med til en spennende verden full av feer, drager, enhjørninger og andre eventyrlige skapninger. Hver bok er et avsluttet kapittel, og fargerike tegninger, engasjerende plott og lun humor gjør dette til en tegneserie som skaper stor leseglede. Perfekt for dem som liker fantasy og spenning, og alle som liker Nordlys- og Spilledåsen-bøkene.

I Småfolkets vokter: Redd enhjørningen! må Elina nok en gang hjelpe det magiske folket som lever i skjul for menneskene. Goblinene har kidnappet en enhjørning! Det kan ikke Elina, småfolkets vokter, tillate.Hun legger ut på et nytt, fartsfylt eventyr for å befri det sjeldne fabeldyret. Men selv om hun får god hjelp av sine to venner, gnomen Llyam og feen Nelvyna, skal oppdraget vise seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd ... Kan Elina og vennene hennes klare å redde enhjørningen?

Målgruppa er 6-12 år.

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
59
ISBN
9788283731699
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
La sentinelle du petit peuple 3: Au secours de la licorne
Format
25 x 18 cm
Serie
Småfolkets vokter 3

Anmeldelser

«Hun er god til å bygge opp stemningsfulle verdener (...) Dramaturgien minner mest om et enkelt dataspill» Øyvind Holen, DN»

Øyvind Holen, Dagens Næringsliv

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Redd enhjørningen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv