Vikingene andgriper! - Tonje Tornes

Vikingene andgriper!

Tonje Tornes (Redaktør) ; Nina Svendsrud (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

I vikingtiden reiste folk fra Skandinavia ut i verden. De drev handel, kriget, oppdaget nytt land, reiste gårder og grunnla byer. Som vikingen Donald. Han trives best i hengekøya, men kong Skrue har andre planer, og dermed bærer det vestover for den noe uvillige vikingen. Les mer
Vår pris
145,-
Spar
14,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 145,-
Spar: 14,-

Veil. pris: 159,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

I vikingtiden reiste folk fra Skandinavia ut i verden. De drev handel, kriget, oppdaget nytt land, reiste gårder og grunnla byer. Som vikingen Donald. Han trives best i hengekøya, men kong Skrue har andre planer, og dermed bærer det vestover for den noe uvillige vikingen. Han og mannskapet havner i uvær, og treffer på isbjørner og andre beist, og jammen finner de ikke nytt land også. Men helt ubebodd er det ikke ... Mikke og Langbein blir innkalt til professorene Marlin og Zapotek, som nylig har gjort en forvirrende oppdagelse: en fl ygemaskin som later til å stamme fra vikingtiden. Altså nesten 900 år før brødrene Wright gjennomførte tidenes første bemannende fl ytur. Våre to helter reiser tilbake i tid for å fi nne ut av saken!

Det blir også møter med gamle helter som Klønald Vikand, Dungjald Jarnnebb og Donald Villand - og Mikke og Langbein treffer en ekte viking i fjellheimen! Dette er bare noe av all moroa du kan bli med på i denne tema-pocketen. Kast loss, heis seil og bli med på tokt tilbake i tid!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242973764
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger