Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vennskap på prøve

Bloom blir tvunget til å konkurrere mot Stella og Layla. Kan vennskapet - og Winx - bestå under press fra foreldre med altfor høye ambisjoner? Dette er den første av åtte spennende, nye bøker om de populære feene i Winx. Les mer

117,-

129,- Spar: 12,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Bloom blir tvunget til å konkurrere mot Stella og Layla. Kan vennskapet - og Winx - bestå under press fra foreldre med altfor høye ambisjoner? Dette er den første av åtte spennende, nye bøker om de populære feene i Winx.

Blooms kongelige foreldre arrangerer hvert år en konkurranse for å kåre Dronningen av den magiske dimensjon på planeten Domino, og Bloom føler seg presset til å være med. To av rivalene kjenner hun godt -.Stella og Layla. Men mens Stella tar det hele med et skuldertrekk, er Layla ikke er til å kjenne igjen. Det ser ut som om hun vil slå venninnene for enhver pris. Hva går det av Layla? Hvorfor har hun forandret seg sånn?

I bokserien "Winx på eventyr" må dine favorittfeer løse ulike spennende mysterier. Bøkene kan leses i rekkefølge, eller som helt frittstående fortellinger.

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
63
ISBN
9788231611578
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Una corona per due reginette
Format
21 x 14 cm
Serie
Winx club
Winx på eventyr 1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vennskap på prøve:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 55,-

Logg inn

Handlekurv