Hunger - Harald Rosenløw Eeg

Hunger

Marius er hjemme igjen. Tilbake i leiligheten der storebroren alltid var syk, før han plutselig ble frisk. Tilbake i køyesenga der han drømte om Karla hver natt. Tilbake i skogen der han ble kjent med Kai. Les mer
Vår pris
99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 99,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Marius er hjemme igjen. Tilbake i leiligheten der storebroren alltid var syk, før han plutselig ble frisk. Tilbake i køyesenga der han drømte om Karla hver natt. Tilbake i skogen der han ble kjent med Kai. Tilbake til den tiden da alt forandret seg. For alltid.
"Hunger" handler om Marius, Sven, Karla og Kai. Om hva det vil si å komme tilbake, og om hva det vil si å lengte. "Den er medrivende, mørk, engasjerende og forvirrende. Ganske sikkert provoserende. Og i alle fall en bok man ikke blir ferdig med så lett. (...) 'Hunger' engasjerer, forfører og stiller spørsmål. Det er intet mindre enn fantastisk."
Karen Frøsland Nystøyl, Vårt Land

"Jeg syns Rosenløw Eeg har lyktes med denne spenningsromanen for ungdom. Det driver så godt at det er vanskelig å legge boka fra seg (...) Den er spennende, trekker fram temaer unge antakelig er opptatt av eller strir med uten at det blir påtrengende, og det er kanskje det fineste av alt med boka, nettopp det at dette er ungdommens verden og virker tro mot den. "
Tage Aske Holskil, Tønsbergs Blad (terningkast seks)

"Det er noe med stilen til Harald Rosenløw Eeg som gjør at du kjenner ham igjen med det samme: Den energiske rytmen i teksten, de overraskende og kompromissløse bildene."
Anne Cathrine Straume, NRK

Juryens begrunnelse til Bragepris-nominasjonen:
"Harald Rosenløw Eeg har skrevet en medrivende psykologisk thriller. Marius kommer tilbake til Tønsberg etter å ha vært borte en stund. Hva har skjedd? Eller har det egentlig skjedd noe? Hva er sant og hva er bare fantasier i Marius sitt hode? Dette er historien om en ung gutt og hans verden som er i ferd med å falle fra hverandre. Gjennom et intenst språk kommer vi tett på Marius og hans sinn, men 'Hunger' gir ingen svar. Den provoserer med sin åpenhet, men trigger samtidig til diskusjon. God litteratur engasjerer, forfører og stiller spørsmål. 'Hunger' er en slik bok."
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203255441
Utgave: 1. utg.
Alder: Ungdom
Format: EPUB
Filstr: 2.1 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger