Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jeg rømmer

En historie helt uten bokstaver
Jeg rømmer handler om hvordan det er å måtte flytte til et helt nytt sted. Når man har flyttet til et nytt sted, langt bort fra vennene sine og den gamle klassen sin, er det vel ikke så rart at man føler seg litt ensom. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
En historie helt uten bokstaver
Jeg rømmer handler om hvordan det er å måtte flytte til et helt nytt sted. Når man har flyttet til et nytt sted, langt bort fra vennene sine og den gamle klassen sin, er det vel ikke så rart at man føler seg litt ensom. Kanskje vil den nye klassen bli hyggeligere etter hvert? Eller kanskje ikke. Kanskje trenger man et lurt triks for å få seg nye venner? For eksempel en selvlysende kanin?

I 2016 innfører vi en ny sjanger i den norske bokfloraen! Nemlig ORDFRIE bøker. Det er bøker som kan leses av både leseglade og lesesvake, men som i særlig grad vil gi lesesvake i målgruppa 6-9 år den spesielle mestringsfølelsen av endelig å ha lest en hel bok. Selv! De ordfrie bøkene inneholder ikke et eneste ord, men leses gjennom å følge illustrasjonene, oppdage detaljer, mønstre, følelser, handling - kun gjennom å fordype seg i det visuelle. En kompetanse våre yngste lesere veldig ofte innehar.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788205490284
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Jeg rømmer
Format
18 x 24 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jeg rømmer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Villdyr
169,-

Villdyr

Håkon Marcus
Innbundet 
169,- 299,-
 

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
299,- 329,-
 
Oppslukt
179,-

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv