Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Bibelen for barn

tidløse bibelhistorier

Bibelen for barn tidløse bibelhistorier introduserer barna for Bibelens fortellinger og personer med denne populære barnebibelen. Oppdatert og med klare og morsomme tegninger, tekst og fortellinger, blir mer enn 90 av favoritthistoriene fra Bibelen levende, noe som gjør Bibelen for små barn perfekt for de små. Les mer

349,-
Sendes innen 3 virkedager
Bibelen for barn tidløse bibelhistorier introduserer barna for Bibelens fortellinger og personer med denne populære barnebibelen. Oppdatert og med klare og morsomme tegninger, tekst og fortellinger, blir mer enn 90 av favoritthistoriene fra Bibelen levende, noe som gjør Bibelen for små barn perfekt for de små. De vil sette pris på de fargerike illustrasjonene der Noah hjelper elefantene inn i arken, Jona ber inni den store fiskens buk og mange, mange flere. La dem oppdage og utforske Bibelen for små barn!

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
511
ISBN
9788230214930
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The beginners Bible
Format
20 x 17 cm

Kunders vurdering

K
Kristin – 11.09.2007

– Det fins mange varianter av barnebibler på markedet, og dette er en av de få jeg syns fungerer godt for ganske små barn. Denne barnebibelen har fått med et stort antall bibelfortellinger, og de fortelles med varme og et positivt fokus. Et eksempel er fortellingen om Noahs ark: I avslutningen fokuseres det på regnbuen og Guds løfter i stedet for å peke på Guds straff over de som ikke fulgte hans vilje. Fortellingene er så enkle at de kan egne seg for 3-4-åringer, men på tross av forenklingene har de ikke mistet spenningen og drivet. Illustrasjonene er også enkle - de står godt til teksten - og minner om en slags tegneserie for små barn. Både tekst og illustrasjoner fanger oppmerksomheten lett. Dette er absolutt ei bok å anbefale for den yngre garde, mens jeg ville valgt en annen barnebibel når barna når skolealder.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bibelen for barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv