Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Villmarksbarna på eventyr i Arktis

Bli med Villmarksbarna fra NRK Super på tureventyr i Arktis! Denne boka handler om spennende møter med folk og dyr i den arktiske naturen. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Bli turglad med Villmarksbarna!

Bli med Villmarksbarna fra NRK Super på tureventyr i Arktis! Denne boka handler om spennende møter med folk og dyr i den arktiske naturen.

I denne boka kan du lese om smaking av uvante grønlandske matretter, fangstliv på Grønland og Svalbard, nære bjørnemøter i Alaska, reinsamling i Finnmark og svømmetur med hvaler i Troms. Gjennom fortellingene om Villmarksbarnas opplevelser, får leserne kunnskap om natur, dyreliv og friluftsliv – og inspirasjon til egne turer. Boka er krydret med faktasider som knyttes til fortellingene

Boka passer både for høytlesning, og for barn som selv kan lese.

Villmarksbarna på eventyr i Arktis er løst basert på den populære familiefilmen  ‘Villmarksbarna – en eventyrlig reise’ som har gått både på kino og NRK samt den prisbelønte serien Villmarksbarna. Serien har gått på NRK Super i fire sesonger med svært høye seertall, og ligger også på nett. Boka har flotte bilder som barna kan kjenne igjen både fra kinofilmen og tv-serien. Forfatteren Inger W. Krempig er moren til Villmarksbarna, mens faren til barna, Lars H. Krempig, er fotograf. De har tidligere utgitt flere bøker sammen, blant annet barneboka Villmarksbarna på eventyr i 2018 (Gyldendal). Det er disse to som også har filmet både kinofilmen og serien.

Familien er i tillegg kjent fra andre programmer, som Lindmo, Sommeråpent, Påskemorgen og Frokost-tv. Serien fikk Barnevaktens pris for beste familieprogram i 2014, og familien ble kåret både til Årets Villmarking og Årets Fjellgeit i 2015.

 

Detaljer

Forlag
Krempig natur & foto
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
92
ISBN
9788299976510
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Villmarksbarna på eventyr i Arktis
Format
26 x 20 cm
Nr
8161593

Utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Villmarksbarna på eventyr i Arktis:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira
3 for 2

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 

Fanget

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 
Koieboka
199,-

Koieboka

Thor Gotaas
Innbundet 
199,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv