Villmarksbarna på eventyr i Arktis
Villmarksbarna på eventyr i Arktis - Inger W. Krempig

Villmarksbarna på eventyr i Arktis

; Lars H. Krempig (Fotograf)

Bli med Villmarksbarna fra NRK Super på tureventyr i Arktis! Denne boka handler om spennende møter med folk og dyr i den arktiske naturen. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Bli turglad med Villmarksbarna!

Bli med Villmarksbarna fra NRK Super på tureventyr i Arktis! Denne boka handler om spennende møter med folk og dyr i den arktiske naturen.

I denne boka kan du lese om smaking av uvante grønlandske matretter, fangstliv på Grønland og Svalbard, nære bjørnemøter i Alaska, reinsamling i Finnmark og svømmetur med hvaler i Troms. Gjennom fortellingene om Villmarksbarnas opplevelser, får leserne kunnskap om natur, dyreliv og friluftsliv – og inspirasjon til egne turer. Boka er krydret med faktasider som knyttes til fortellingene

Boka passer både for høytlesning, og for barn som selv kan lese.

Villmarksbarna på eventyr i Arktis er løst basert på den populære familiefilmen  ‘Villmarksbarna – en eventyrlig reise’ som har gått både på kino og NRK samt den prisbelønte serien Villmarksbarna. Serien har gått på NRK Super i fire sesonger med svært høye seertall, og ligger også på nett. Boka har flotte bilder som barna kan kjenne igjen både fra kinofilmen og tv-serien. Forfatteren Inger W. Krempig er moren til Villmarksbarna, mens faren til barna, Lars H. Krempig, er fotograf. De har tidligere utgitt flere bøker sammen, blant annet barneboka Villmarksbarna på eventyr i 2018 (Gyldendal). Det er disse to som også har filmet både kinofilmen og serien.

Familien er i tillegg kjent fra andre programmer, som Lindmo, Sommeråpent, Påskemorgen og Frokost-tv. Serien fikk Barnevaktens pris for beste familieprogram i 2014, og familien ble kåret både til Årets Villmarking og Årets Fjellgeit i 2015.

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Krempig natur & foto
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 92
ISBN: 9788299976510
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 26 x 20 cm
Nr: 8161593
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger