Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Floras naturpuslerier

lek med blader, kongler og steiner

Snart er det slutt på vinteren med aking og ski, men så kommer våren, og da blir det mange andre morsomme ting å finne på ute! Samle, male og pusle og ha det gøy med Flora! Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Nydelig aktivitetsbok!

Snart er det slutt på vinteren med aking og ski, men så kommer våren, og da blir det mange andre morsomme ting å finne på ute! Samle, male og pusle og ha det gøy med Flora!

Overalt på bakken ligger det kongler, steiner, blad og frø. Av slikt kan du lage mye morsomt pusleri. Alt du trenger er papir, lim, maling og litt fantasi. Blader kan bli til spøkelser, fisker og fugler. Kongler kan bli gøyale hunder. Kastanjeskall blir søte pinnsvin eller marihøner. Her kan du se hva Flora har laget av ting som hun har funnet, så får du noen ideer. 

Floras naturpuslerier er en enestående inspirasjonsbok for barn og voksne, med tydelige bilder og enkle veiledninger. Nydelige illustrasjoner, og uimotståelige og originale naturpuslerier som barn og voksne kan gjøre sammen.

 

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
26
ISBN
9788283151091
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Floras naturpysslor
Format
27 x 20 cm
Nr
8116636
Serie
Flora

Kunders vurdering

H
Henriette – 03.03.2020

– Minner fra barndommen min er tilbake. Mange ting jeg har glemt som finnes i denne boken. Veldig grei for oss som trenger litt inspirasjon når man ikke er så fantasirik når det gjelder naturmaterialer.

P
Pippi 2barnsmor – 01.06.2018

– Denne boken skuffet meg. Det var ikke så mye innhold, og faktisk veldig lite ideer. Mye maling på blader av diverse sorter. Jeg hadde håpet å få noen nye ideer bortsett fra de helt standariserte som feks maling på stein og blader. Visuelt nydelig, men meget innholdsløs. Hadde aldri kjøpt den hvis jeg hadde sett i den på forhånd.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Floras naturpuslerier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene
99,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
99,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Mira
99,-

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
99,- 199,-
 

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv