Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De tolv portalene

Del 2

De fem vokterne kjemper videre for å stenge portalene til Metamoor og beskytte vår verden mot mørket. Samtidig som de magiske kreftene deres vokser, må jentene slite med usikkerhet og tvil, og det er viktigere en noen gang at W. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
De fem vokterne kjemper videre for å stenge portalene til Metamoor og beskytte vår verden mot mørket. Samtidig som de magiske kreftene deres vokser, må jentene slite med usikkerhet og tvil, og det er viktigere en noen gang at W.I.T.C.H står sammen og støtter hverandre. Er viljen deres sterk nok? Vil vennskapet deres holde?

Tolv portaler har åpnet seg mellom jorden og den mørke verdenen Metamoor, noe som svekker det mystiske sløret som har skilt de to verdenene fra hverandre og beskyttet menneskeheten mot det onde som truer med å ødelegge den. Fem jenter med spesielle krefter er valgt ut som voktere for å bekjempe denne mørke ondskapen: Will, Irma, Taranee, Cornelia og Hay Lin. Sammen er de W.I.T.C.H.!

I bok 2 kjemper de fem vokterne videre for å stenge portalene til Metamoor og beskytte vår verden mot mørket. Samtidig som de magiske kreftene deres vokser, må jentene slite med usikkerhet og tvil, og det er viktigere enn noen gang at W.I.T.C.H. står sammen og støtter hverandre. Er viljen deres sterk nok? Vil vennskapet deres holde?

Detaljer

Forlag
Story House Egmont
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
248
ISBN
9788242974617
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The twelve portals part 2
Format
21 x 15 cm
Serie
W.I.T.C.H. : grafiske romaner 2
De tolv portalene

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De tolv portalene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv