Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den andre store Pulverheksboka

Pulverheksa er mer populær enn noensinne. Her er Pulverheksa lager bursdagsfest, Pulverheksa på Frossenfjell og Pulverheksa og Plageånden samlet mellom to permer. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag
Pulverheksa er mer populær enn noensinne. Her er Pulverheksa lager bursdagsfest, Pulverheksa på Frossenfjell og Pulverheksa og Plageånden samlet mellom to permer.

Medlemsvurdering:
Bøkene om pulverheksa er en stor suksess her i huset, både blandt store og små! treåringen elsker boka og typene, og det gjør vi foreldrene også. Boka kan sies å være noe ambivalent, det er morsomt for de voksne som leser også fordi vi har andre referanser til typene og handlingen enn det barna har. Boka er fin til høytlesing, særlig fordi teksten er på en side av oppslaget og illustrasjonen på den andre. Dette gjør det lett å vise illustrasjonen til flere barn foran deg samtidig som du leser boka. Boka er nok mest egnet til barn under skolealder da det er stor grad av adaptasjon i den forstand at den språket er tilpasset små barn.

Leseløven

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
116
ISBN
9788253029740
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
21 x 20 cm
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

K
Karolinex – 07.06.2009

– Denne boken handler om at Pulverheksa skal holde en bursdagsfest for Tyven. Når det er midtvinters blir Pokus veldig forkjøla. Pulverheksa blir nødt til å å lage medisin til Pokus, men pulveret hennes er brukt opp! Pulverheksa setter avgårde til Frossenfjell. Dette for å skaffe mer pulver, så Pokus kan bli frisk! På veien møter Pulverheksa på vennene sine som alle har mistet tingene sine. De tror de vet hvem som står bak. Men Pulverheksa tviler. Hun vet det er plageånden som går rundt og plager alle sammen. Det hjelper ikke at Pulverheksa ber ham om å slutte. Pulverheksa og alle vennene hennes tar saken i sine egene hender siden politiet ikke kan gjøre noe! Dette er en spennede bok som alle barn burde lese!

L
Leseløven – 18.10.2008

– Bøkene om pulverheksa er en stor suksess her i huset, både blandt store og små! treåringen elsker boka og typene, og det gjør vi foreldrene også. Boka kan sies å være noe ambivalent, det er morsomt for de voksne som leser også fordi vi har andre referanser til typene og handlingen enn det barna har. Boka er fin til høytlesing, særlig fordi teksten er på en side av oppslaget og illustrasjonen på den andre. Dette gjør det lett å vise illustrasjonen til flere barn foran deg samtidig som du leser boka. Boka er nok mest egnet til barn under skolealder da det er stor grad av adaptasjon i den forstand at den språket er tilpasset små barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den andre store Pulverheksboka:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rovhjerte
99,-

Rovhjerte

Ulrika Rolfsdotter
Paperback 
99,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv