Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den andre store Pulverhekslydboka

Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre - Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus - er populære og viktige figurer i barnas tankeverden. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre - Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus - er populære og viktige figurer i barnas tankeverden.

Den andre store Pulverhekslydboka inneholder Pulverheksasangen og i alt tre historier om Pulverheksa og vennene hennes i Pulverskogen, og er en dramatisering med skuespillere, musikk og effekter. Eli Rygg forteller historiene og Marianne Krogness spiller Pulverheksa. De andre karakterene har umiskjennelige stemmer som de voksne kan prøve å kjenne igjen.

Innhold:

1. Pulverheksasangen

2. Pulverheksa lager bursdagsfest

3. Pulverheksa på Frossenfjell

4. Pulverheksa og Plageånden

Medlemsvurdering:
Bøkene om pulverheksa er en stor suksess her i huset, både blandt store og små! treåringen elsker boka og typene, og det gjør vi foreldrene også. Boka kan sies å være noe ambivalent, det er morsomt for de voksne som leser også fordi vi har andre referanser til typene og handlingen enn det barna har. Boka er fin til høytlesing, særlig fordi teksten er på en side av oppslaget og illustrasjonen på den andre. Dette gjør det lett å vise illustrasjonen til flere barn foran deg samtidig som du leser boka. Boka er nok mest egnet til barn under skolealder da det er stor grad av adaptasjon i den forstand at den språket er tilpasset små barn.

Leseløven

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182447
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

K
Karolinex – 07.06.2009

– Denne boken handler om at Pulverheksa skal holde en bursdagsfest for Tyven. Når det er midtvinters blir Pokus veldig forkjøla. Pulverheksa blir nødt til å å lage medisin til Pokus, men pulveret hennes er brukt opp! Pulverheksa setter avgårde til Frossenfjell. Dette for å skaffe mer pulver, så Pokus kan bli frisk! På veien møter Pulverheksa på vennene sine som alle har mistet tingene sine. De tror de vet hvem som står bak. Men Pulverheksa tviler. Hun vet det er plageånden som går rundt og plager alle sammen. Det hjelper ikke at Pulverheksa ber ham om å slutte. Pulverheksa og alle vennene hennes tar saken i sine egene hender siden politiet ikke kan gjøre noe! Dette er en spennede bok som alle barn burde lese!

L
Leseløven – 18.10.2008

– Bøkene om pulverheksa er en stor suksess her i huset, både blandt store og små! treåringen elsker boka og typene, og det gjør vi foreldrene også. Boka kan sies å være noe ambivalent, det er morsomt for de voksne som leser også fordi vi har andre referanser til typene og handlingen enn det barna har. Boka er fin til høytlesing, særlig fordi teksten er på en side av oppslaget og illustrasjonen på den andre. Dette gjør det lett å vise illustrasjonen til flere barn foran deg samtidig som du leser boka. Boka er nok mest egnet til barn under skolealder da det er stor grad av adaptasjon i den forstand at den språket er tilpasset små barn.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den andre store Pulverhekslydboka:

Se flere

Logg inn

Handlekurv