Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den store Pulverhekslydboka

Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre - Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus - er populære og viktige figurer i barnas tankeverden. Les mer

399,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bøkene om Pulverheksa er allerede blitt klassikere for de minste, og er for mange barn kjent og kjær barnehagelektyre. Historiene har eventyrform med gjentagende hendelser. Noen av figurene, som småtrollene og Drømmeprinsen, er også hentet fra eventyrene, mens de andre - Politimannen, Tyven, Suppegjøken, Krokodillen, Grønnskollingen, katten Hokus og kråka Pokus - er populære og viktige figurer i barnas tankeverden.

Den store Pulverhekslydboka inneholder Pulverheksasangen og i alt tre historier om Pulverheksa og vennene hennes i Pulverskogen, og er en dramatisering med skuespillere, musikk og effekter. Eli Rygg forteller historiene og Marianne Krogness spiller Pulverheksa. De andre karakterene har umiskjennelige stemmer som de voksne kan prøve å kjenne igjen.

Innhold:

1. Pulverheksasangen

2. Pulverheksa får besøk

3. Pulverheksa på fisketur

4. Pulverheksa redder tyven

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Bokmål
ISBN
9788282182409
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Den store Pulverheksboka
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den store Pulverhekslydboka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv