Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Krystallrosen

Krystallrosen. Snøsøstre 2Trillingene Hanna, Magda og Ida vet at de en dag vil arve dronningens magiske lys, som hviler over øya Nordovia. På 12-årsdagen til jentene skal de endelig oppdage sine magiske evner. Les mer

119,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Krystallrosen. Snøsøstre 2Trillingene Hanna, Magda og Ida vet at de en dag vil arve dronningens magiske lys, som hviler over øya Nordovia. På 12-årsdagen til jentene skal de endelig oppdage sine magiske evner. Men det blir ikke noe særlig av den feiringen de har sett fram til så lenge. Foreldrene deres - kongen og dronningen - er sporløst forsvunnet. Det er den onde Skyggeheksa som har tatt foreldrene til fange. Hun vil stjele det magiske lyset. Dronningen har brukt sine siste krefter til å gjemme lyset i tre små glober som hun har gjemt unna på øya. Søstrene får i oppgave å finne disse. De må igjennom mørke skoger, forheksede geysirer, magiske isbreer og skjulte istuneller for å finne de små globene før skyggeheksa gjør det!
Den onde Skyggeheksa vil gjøre hva som helst for å hindre Snøsøstrene i å finne det magiske lyset før henne ...

I deres andre eventyr, legger jentene ut på en mørk og islagt reise for å finne krystallrosen og det blå magiske lyset. Men er magien deres sterk nok til å overvinne Den store isbreen og farene som gjemmer seg der?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202589714
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The crystal rose
Serie
Snøsøstre 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Krystallrosen:

Heksagon

Christin Grilstad Prøis
Nedlastbar lydbok 
249,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv