Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pulverheksa hjelper julenissen

Hokus, Pokus og Pulverheksa baker julekaker. Pokus gleder seg til julaften, for da kommer julenissen! Men gjett hvem som ringer på døra allerede midt i julebaksten? Julenissen. Han trenger nemlig hjelp til noe helt spesielt. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 1 virkedag
Hokus, Pokus og Pulverheksa baker julekaker. Pokus gleder seg til julaften, for da kommer julenissen! Men gjett hvem som ringer på døra allerede midt i julebaksten? Julenissen. Han trenger nemlig hjelp til noe helt spesielt. Boka er en forkortet utgave av den store julekalenderboka «Pulverheksa og julenissen» fra 2008.

Medlemsvurdering:
Denne gangen er det jul i Pulverskogen og julenissen og Pulverheksa må låne Drømmeprinsens hest for å ri rundt og høre hva alle ønsker seg (Reinsdyret er nemlig på årsmøte i transportarbeiderforbundet). Det danner rammen for en søt fortelling der vi møter alle de kjente og kjære karakterene. "Pulverheksa og julenissen" er nå også et kjempebra teaterstykke. Vi leste denne boka flere ganger før vi tok med to og et halvtåringen på stykket, og det var en suksess. Hun kjente igjen historien og satt og ropte: "Tyven har tatt den" da sekken til julenissen ble borte :-) Du bør imidlertid være klar over at historien i denne boka er ganske lang sammenliknet med de andre Pulverheks-bøkene, så barnet bør kunne sitte i ro i hvertfall i 15 minutter for å høre hele fortellingen. Anbefales fra to og et halvt til tre år og opp til småskolen.

Oslomor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
44
ISBN
9788283151503
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
21 x 20 cm
Nr
8137862
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

O
Oslomor – 03.01.2010

– Denne gangen er det jul i Pulverskogen og julenissen og Pulverheksa må låne Drømmeprinsens hest for å ri rundt og høre hva alle ønsker seg (Reinsdyret er nemlig på årsmøte i transportarbeiderforbundet). Det danner rammen for en søt fortelling der vi møter alle de kjente og kjære karakterene. "Pulverheksa og julenissen" er nå også et kjempebra teaterstykke. Vi leste denne boka flere ganger før vi tok med to og et halvtåringen på stykket, og det var en suksess. Hun kjente igjen historien og satt og ropte: "Tyven har tatt den" da sekken til julenissen ble borte :-) Du bør imidlertid være klar over at historien i denne boka er ganske lang sammenliknet med de andre Pulverheks-bøkene, så barnet bør kunne sitte i ro i hvertfall i 15 minutter for å høre hele fortellingen. Anbefales fra to og et halvt til tre år og opp til småskolen.

b
bella – 19.12.2008

– Også Pulverheksa har nå fått sin julebok. Boken har 24 lettleste kapitler, ett for hver dag mot julaften. Hver dag har sitt stykke med tilhørende illustrasjon til. Illustrasjonene er flotte, fargerike og koselige. Historien er søt, med den stakkars julenissen som ikke vet hva han skal gi den enkelte til jul. Men Pulverheksa har mange venner, og litt etter litt får julenissen greie på hva de ønsker seg. Juleforberedelsene til Pulverheksa er som de fleste andres. Det handler om julebakst, rengjøring og julegaver. Historien og boka er helt ok, men personlig er ikke dette en bok jeg vil bruke som adventsbok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulverheksa hjelper julenissen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet
149,-

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
149,- 249,-
 

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv