Ingunn Aamodt: Pulverheksa

Pulverheksa

de klassiske historiene

; Ingunn Aamodt (Illustratør)

Pulverheksa har 25-årsjubileum i år! I "Pulverheksa - de klassiske historiene" er hele 15 koselige og morsomme Pulverheks-historiene samlet. En nydelig gave til alle små som liker gode historier!

Les mer
Klassiker
Bildebok
Populær
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Hokus, Pokus og Pulverheksa

Stor og flott samleutgave med alle de 15 klassiske historiene om barnas favoritt, Pulverheksa!

Møt katten Hokus, kråka Pokus, politimannen, tyven, krokodillen, suppegjøken, plageånden, drømmeprinsen, grønnskollingen, småtrollene og alle de andre herlige typene som må ha hjelp av den godhjertede Pulverheksa. 

Pulverheksa kan løse opp i de rareste floker med en god blanding av kløkt og magi, og inviterer til fest med godsaker fra den magiske gryta så alle kan gå glade og fornøyde og legge seg til slutt.  

Pulverheksa har 25-årsjubileum i år og i denne nye utgaven av "Pulverheksa - de klassiske historiene" er også "Pulverheksa og trollet" med! I tillegg til de 15 koselige og morsomme Pulverheks-historiene er sangtekstene som Maj Britt Andersen synger på albumet "Pulverheksas jul" med. En nydelig gave til alle små som liker gode historier!

 

Boka inneholder de 15 klassiske historiene: Pulverheksa får besøk * Pulverheksa lager bursdagsfest * Pulverheksas påskekrim * Pulverheksa og Plageånden * Pulverheksa på ball * Pulverheksa redder Tyven * Pulverheksa og Skattesnusk * Pulverheksa og trollet * Pulverheksa og Krokodillen * Pulverheksa på fisketur * Pulverheksa leter etter Grønnskollingen * Pulverheksa og Drømmeprinsen * Pulverheksas julebord * Pulverheksa på Frossenfjell * Pulverheksa og Julenissen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Omnipax
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 332
ISBN: 9788283152364
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6 Barn 6-9
Format: 28 x 20 cm
Nr: 8217297
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger