Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pulverheksa lager bursdagsfest

«I morgen har Tyven bursdag,» sier Hokus og myser mot sola.

«Har han det?» sier Pokus forbauset. «Jeg trodde ikke Tyven pleide å ha bursdag, jeg.»

«Alle har vel bursdag av og til, ikke sant?» sier Hokus og ser opp på Pulverheksa. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«I morgen har Tyven bursdag,» sier Hokus og myser mot sola.

«Har han det?» sier Pokus forbauset. «Jeg trodde ikke Tyven pleide å ha bursdag, jeg.»

«Alle har vel bursdag av og til, ikke sant?» sier Hokus og ser opp på Pulverheksa. De sitter på en benk utenfor Pulverhuset og drikker brus.

Joda, Pulverheksa er enig i det. «Men ikke alle har bursdagsfest,» sier hun. Da blir Hokus og Pokus forskrekket! Ingen bursdagsfest! Stakkars Tyven!

«Kanskje vi kunne lage en fest for ham?» sier Pulverheksa. Og så gjør de det.

Medlemsvurdering:
Serien om Pulverheksa handler om en snill heks som bor i et rødmalt hus i Pulverskogen sammen med husdyrene sine, katten Hokus og kråka Pokus. Pulverheksa har et magisk pulver som hun kan trylle fram ting med i gryta si. I dag skal Pulverheksa lage bursdagfest for Tyven. I serien møter vi de samme figurene hver gang, noe som gir trygghet og gjenkjennelse for de minste. Pulverheksa inviterer Politimannen, Småtrollene, Drømmeprinsen og de andre kjente figurene på festen. Og selv om Tyven nok har stjålet fra dem alle sammen, er tilgivelse og raushet et sentralt tema, og historien ender godt for alle. Naivistiske illustrasjoner, fargesterke og søte, passer godt til teksten. Bøkene er ganske lange for en ettåring, men for den som liker å lese og holder interessen oppe i en timinutters tid er disse bøkene perfekte. Selv begynte vi ved toårsalder, og de sjarmerer barna helt frem til første klasse.

Oslomor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282183093
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

O
Oslomor – 11.10.2009

– Serien om Pulverheksa handler om en snill heks som bor i et rødmalt hus i Pulverskogen sammen med husdyrene sine, katten Hokus og kråka Pokus. Pulverheksa har et magisk pulver som hun kan trylle fram ting med i gryta si. I dag skal Pulverheksa lage bursdagfest for Tyven. I serien møter vi de samme figurene hver gang, noe som gir trygghet og gjenkjennelse for de minste. Pulverheksa inviterer Politimannen, Småtrollene, Drømmeprinsen og de andre kjente figurene på festen. Og selv om Tyven nok har stjålet fra dem alle sammen, er tilgivelse og raushet et sentralt tema, og historien ender godt for alle. Naivistiske illustrasjoner, fargesterke og søte, passer godt til teksten. Bøkene er ganske lange for en ettåring, men for den som liker å lese og holder interessen oppe i en timinutters tid er disse bøkene perfekte. Selv begynte vi ved toårsalder, og de sjarmerer barna helt frem til første klasse.

M
My – 06.09.2007

– Tyven har bursdag og hvem er snill nok til å lage selskap for ham? Pulverheksa selvfølgelig! Sammen med katten Hokus og kråka Pokus går hun i gang. Men hva skal de gi Tyven i presang? Nok en gang greier Ingunn Aamodt å skape en barnebok som treffer midt i blinken hos småtassene. Med få unntak er det de samme karakterene som opptrer i alle bøkene, dette gjør at ungene kjenner boka alt før de har lest den og tar den til seg. Enkle og gode illustrasjoner bygger godt opp om historien og gjør dette til en helstøpt og svært god bok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulverheksa lager bursdagsfest:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv