Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Pulverheksa og Julenissen

Det nærmer seg jul i Pulverskogen. Pulverheksa baker kaker, og Hokus og Pokus venter på Julenissen. Han kommer, enda det ikke er julaften. For han har et problem: Han aner ikke hva noen ønsker seg til jul! Og reinsdyret hans har dratt på møte i Transportarbeiderforbundet, så han kan ikke reise rundt og spørre heller. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det nærmer seg jul i Pulverskogen. Pulverheksa baker kaker, og Hokus og Pokus venter på Julenissen. Han kommer, enda det ikke er julaften. For han har et problem: Han aner ikke hva noen ønsker seg til jul! Og reinsdyret hans har dratt på møte i Transportarbeiderforbundet, så han kan ikke reise rundt og spørre heller. Men Pulverheksa vet råd, som alltid. Til slutt får alle være med og feire jul, til og med Frossenpinnen. Men har Julenissen klart å finne ut hva de ønsker seg?

Medlemsvurdering:
Denne gangen er det jul i Pulverskogen og julenissen og Pulverheksa må låne Drømmeprinsens hest for å ri rundt og høre hva alle ønsker seg (Reinsdyret er nemlig på årsmøte i transportarbeiderforbundet). Det danner rammen for en søt fortelling der vi møter alle de kjente og kjære karakterene. "Pulverheksa og julenissen" er nå også et kjempebra teaterstykke. Vi leste denne boka flere ganger før vi tok med to og et halvtåringen på stykket, og det var en suksess. Hun kjente igjen historien og satt og ropte: "Tyven har tatt den" da sekken til julenissen ble borte :-) Du bør imidlertid være klar over at historien i denne boka er ganske lang sammenliknet med de andre Pulverheks-bøkene, så barnet bør kunne sitte i ro i hvertfall i 15 minutter for å høre hele fortellingen. Anbefales fra to og et halvt til tre år og opp til småskolen.

Oslomor

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182324
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

O
Oslomor – 03.01.2010

– Denne gangen er det jul i Pulverskogen og julenissen og Pulverheksa må låne Drømmeprinsens hest for å ri rundt og høre hva alle ønsker seg (Reinsdyret er nemlig på årsmøte i transportarbeiderforbundet). Det danner rammen for en søt fortelling der vi møter alle de kjente og kjære karakterene. "Pulverheksa og julenissen" er nå også et kjempebra teaterstykke. Vi leste denne boka flere ganger før vi tok med to og et halvtåringen på stykket, og det var en suksess. Hun kjente igjen historien og satt og ropte: "Tyven har tatt den" da sekken til julenissen ble borte :-) Du bør imidlertid være klar over at historien i denne boka er ganske lang sammenliknet med de andre Pulverheks-bøkene, så barnet bør kunne sitte i ro i hvertfall i 15 minutter for å høre hele fortellingen. Anbefales fra to og et halvt til tre år og opp til småskolen.

b
bella – 19.12.2008

– Også Pulverheksa har nå fått sin julebok. Boken har 24 lettleste kapitler, ett for hver dag mot julaften. Hver dag har sitt stykke med tilhørende illustrasjon til. Illustrasjonene er flotte, fargerike og koselige. Historien er søt, med den stakkars julenissen som ikke vet hva han skal gi den enkelte til jul. Men Pulverheksa har mange venner, og litt etter litt får julenissen greie på hva de ønsker seg. Juleforberedelsene til Pulverheksa er som de fleste andres. Det handler om julebakst, rengjøring og julegaver. Historien og boka er helt ok, men personlig er ikke dette en bok jeg vil bruke som adventsbok.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulverheksa og Julenissen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv