Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Pulverheksa og Krokodillen

Det nærmer seg vinter i Pulverskogen. Hokus og Pokus gleder seg til å ake og lage snømann. Men Krokodillen gruer seg. Det blir is på vannet og snø på bakken og huset hans kommer til å snø ned. Og han blir kald på føttene og får snø på magen. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det nærmer seg vinter i Pulverskogen. Hokus og Pokus gleder seg til å ake og lage snømann. Men Krokodillen gruer seg. Det blir is på vannet og snø på bakken og huset hans kommer til å snø ned. Og han blir kald på føttene og får snø på magen. Stakkars Krokodillen! Han vil helst reise til Afrika, der det er varmt og godt. Da blir Hokus og Pokus lei seg, men vennene vet råd. Og det er sant som Pulverheksa sier: «Den som har gode venner, skal ikke fryse.»

Medlemsvurdering:
Denne falt i smak hos oss. Perfekt å lese ett eller to kapitler på sengekanten hver kveld. Anbefales!

Toril

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282182249
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

T
Toril – 03.03.2020

– Denne falt i smak hos oss. Perfekt å lese ett eller to kapitler på sengekanten hver kveld. Anbefales!

H
Hilde – 11.08.2016

– Vår gutt på 4 år, elsker Pulverheksa. Det er noe med de historiene som alltid fenger.

G
Gutt4år – 04.08.2016

– Gutten liker denne godt.

O
Oslomor – 03.01.2010

– Alle barn som liker bøkene om den snille Pulverheksa vil utvilsomt bli glade for hennes selskap også på bilturer, under middagslaging osv. I denne fortellingen møter vi krokodillen som vil flytte til Afrika fordi han fryser sånn i all snøen. Men det er ingen sak for en Pulverheks med et stort hjerte. Hun skjønner at vennene trenger å ta grep sånn at krokodillen ikke fryser lenger. En sjarmerende historie om vennskap og samhold. Repetisjonene og de stadig tilbakevendene karakterene vi kjenner fra de andre fortellingene gjør det til en hit hos barna, og de morsomme "imitasjonene" som er lagt inn i stemmene (Suppegjøken høres ut som Morten Harket, Politimannen sier DEO og mumler som Marve Fleksnes osv.) gjør at vi voksne også humrer godt, selv tjuende gang vi må høre den.

T
T – 13.07.2009

– Nok en fengende Pulverheks-historie om samholdet, omsorgen og vennskapet i Pulverskogen. Krokodillen gruer seg til vinteren og vil flytte til Afrika når vinteren og snøen kommer slik at den ikke skal fryse. Alle vennene i pulverskogen mobiliserer for å beholde krokodillen i pulverskogen og sørge for at den ikke fryser. Disse lydbøkene er kjempeartige også for oss voksne, som kan more oss av "karikatur-stemmene" av både Ari Behn, Jostein Pedersen, Morten Harket, Rolv Vesenlund osv. Men, dessverre inneholder denne CD-en bare EN historie på 15 minutter, så jeg synes det blir drøyt å ta like mye for denne lydboka som for dem som inneholder fire historier. Uansett anbefales denne.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulverheksa og Krokodillen:

Se flere

Logg inn

Handlekurv