Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pulverheksa og Skattesnusk

Når Drømmeprinsen kommer på besøk til Pulverhuset, kan han fortelle at det har kommet et nytt barn i Pulverskogen. Og det er ikke et småtroll. Hvem kan det være? Alle gjetter, men ingen gjetter riktig. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Når Drømmeprinsen kommer på besøk til Pulverhuset, kan han fortelle at det har kommet et nytt barn i Pulverskogen. Og det er ikke et småtroll. Hvem kan det være? Alle gjetter, men ingen gjetter riktig. For hvem skulle trodd at Tyven har en niese, lille Skattesnusk, som han må passe mens faren hennes sitter i fengsel. Skattesnusk er ikke noe lett barn, ikke vil hun spise, og ikke vil hun leke. Ikke engang en ridetur på hesten til Drømmeprinsen, frister. Endelig skjønner Pulverheksa hva som er i veien: Skattesnusk savner faren sin. Og det må jo Pulverheksa ordne opp i.

Medlemsvurdering:
Nok en søt fortelling om den snille Pulverheksa. Denne gangen blir vi kjent med tyvens niese Skattesnusk. Hun er lei seg fordi pappaen hennes er i fengsel (han juksa på bingo og må overnatte i kasjotten). Men Pulverheksa ordner opp. Dette er en fin fortelling om savn, omtanke og raushet både for barn og voksne som kanskje ikke har det så greit. Søte, naive tegninger og god bruk av repetisjon gjør dette til en slager hos barna. Vi møter så klart alle de kjente karakterene fra Pulverskogen som Politimannen, Drømmeprinsen, Hokus og Pokus. Passer fra ca. to år og ut barnehagen.

Oslomor

Detaljer

Forlag
Gammafon
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282183123
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Pulverheksa

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

O
Oslomor – 03.01.2010

– Nok en søt fortelling om den snille Pulverheksa. Denne gangen blir vi kjent med tyvens niese Skattesnusk. Hun er lei seg fordi pappaen hennes er i fengsel (han juksa på bingo og må overnatte i kasjotten). Men Pulverheksa ordner opp. Dette er en fin fortelling om savn, omtanke og raushet både for barn og voksne som kanskje ikke har det så greit. Søte, naive tegninger og god bruk av repetisjon gjør dette til en slager hos barna. Vi møter så klart alle de kjente karakterene fra Pulverskogen som Politimannen, Drømmeprinsen, Hokus og Pokus. Passer fra ca. to år og ut barnehagen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pulverheksa og Skattesnusk:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv