Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sølvhemmeligheten

Krystallrosen

Trillingene Hanna, Magda og Ida vet at de en dag vil arve dronningens magiske lys, som hviler over øya Nordovia. På 12-årsdagen sin skal de endelig oppdage sine magiske evner. Men det blir ikke noe særlig av den feiringen de har sett fram til så lenge. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Innbundet
Utsolgt
Trillingene Hanna, Magda og Ida vet at de en dag vil arve dronningens magiske lys, som hviler over øya Nordovia. På 12-årsdagen sin skal de endelig oppdage sine magiske evner. Men det blir ikke noe særlig av den feiringen de har sett fram til så lenge. Foreldrene deres - kongen og dronningen - er sporløst forsvunnet. Det er den onde Skyggeheksa som har tatt foreldrene til fange. Hun vil stjele det magiske lyset. Snøsøstrene kommer til å få bruk for all magi de har om de skal klare å forhindre at Skyggeheksa gjør verden mørk en gang for alle.

I det første eventyret om Snøsøstrene, må de tre søstrene snike seg ut av slottet om kvelden for å legge ut på det første oppdraget i den frosne skogen. Klarer de å finne det magiske lyset før Skyggeheksa gjør det?

I deres andre eventyr, legger trillingene ut på en mørk og islagt reise for å finne krystallrosen og det blå, magiske lyset. Er prinsessenes magi sterk nok til å overvinne Den store isbreen og farene som gjemmer seg der? Og vil de klare å befri kongen og dronningen?

Passer for lesere mellom 6 og 10 år.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
243
ISBN
9788202612184
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
The silver secret ; The crystal rose
Format
20 x 13 cm
Serie
Snøsøstre 1-2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sølvhemmeligheten:

Heksagon

Christin Grilstad Prøis
Nedlastbar lydbok 
249,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Te

Lydia Gautier
Innbundet 
364,- 400,-

Støy

Daniel Kahneman
Innbundet 
409,- 449,-
 

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

1984

George Orwell
Paperback 
229,-

1984

GEORGE ORWELL
Innbundet 
99,- 432,-

Logg inn

Handlekurv