Triks og magi - Tonje Tornes

Triks og magi

Tonje Tornes (Redaktør) ; Nina Svendsrud (Oversetter) ; Walt Disney Company (Bidragsyter)

I Andeby kan alt skje, og her har vi samlet et knippe historier med heksekunster, trollmenn og trylledrikker som tema. Under en ferietur til Skottland snubler Donald og guttene over et skrin som viser seg å inneholde en eldgammel trylledrikk. Les mer
Vår pris
128,-
Spar
13,-

Veil. pris: 141,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 128,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 141,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

I Andeby kan alt skje, og her har vi samlet et knippe historier med heksekunster, trollmenn og trylledrikker som tema. Under en ferietur til Skottland snubler Donald og guttene over et skrin som viser seg å inneholde en eldgammel trylledrikk. Sammen med flakongen ligger det et dokument, og vennene våre bestemmer seg for å ta det med hjem til Andeby for å la Raptus von Rupp ta en titt på det. Bare så dumt at Donald heller i seg styrkedråpene før de kommer så langt ... Guttene kjøper seg en gammel fl osshatt, og den får onkel Skrue veldig lyst på. Ikke minst fordi hatten har tilhørt en berømt tryllekunstner. Dessverre er han ikke den eneste som er interessert i hodeplagget, og det blir selvsagt Donalds jobb å redde den ut av B-gjengens klør. Magica fra Tryll må fornye heksebevillingen, trollmann Guffen er ute på vandring, og Klodrik kløner det som vanlig til. Og er ikke Langbein egentlig en magisk fyr?

Om serien: Donald Pocket er Norges største bokserie! Pocketene har gledet barn i flere generasjoner med sine spennende og episke historier. Donald Pocket skaper leselyst og er en perfekt underholdningslektyre for barn!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Egmont Kids Media
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 512
ISBN: 9788242971142
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 19 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger