Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En liten verdenshistorie

den forunderlige historien om oss

E. H. Gombrichs er kjent for "Verdenskunsten" som har solgt i flere millioner eksemplarer og oversatt til over 30 språk. I 1935 var han ukjent for de fleste. På oppdrag fra et forlag i Wien skrev han verdenshistorien for ungdom på seks uker. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 237,-
E. H. Gombrichs er kjent for "Verdenskunsten" som har solgt i flere millioner eksemplarer og oversatt til over 30 språk. I 1935 var han ukjent for de fleste. På oppdrag fra et forlag i Wien skrev han verdenshistorien for ungdom på seks uker. Boka står fremdeles som en klassiker. En liten verdenshistorie er skrevet med stort engasjement og smittende begeistring. Boka er senere redigert flere ganger og de siste kapitlene er forfatteren selv øyenvitne til kanskje den mest dramatiske delen av vår historie så langt. Historieboken alle bør begynne med, og ha med seg videre i livet.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
259
ISBN
9788202521219
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Kurze Weltgeschichte für Junge Leser
Format
22 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
Bjørn Ove – 24.09.2007

– Som Rema-1000 reklamen lyder kan også sies å gjelde for denne boken. Den er lettlest og kan leses av alle og enhver uten forhåndskunnskaper, den er dog rettet mot den yngre garde. Det er gått kronologisk til verk, fra tidenes morgen til atombomben. Det er lett å følge den røde tråden i hver del, det er for øvrig 40 deler. Synsvinkelen er vestlig, men det er bl.a. tatt med kapittel fra Kina. Her er det lite detaljkunnskap, det er de store linjene som gjelder, men inn i mellom er det spikket med litt artig krydder, dvs. litt info. som krever litt spisskompetanse. Synes at det denne boken innholder bør være allmennkunnskap for ethvert dannet menneske. Det er heller neppe tilfeldig at denne boken er oversatt til over 20 språk. Dette kan aldri være en døgnflue av en bok, og den anbefales herved på det varmeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En liten verdenshistorie:

Inka
Ny!

Inka

Torunn Berge
Innbundet 
305,- 349,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv