Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Helt sant!

utrolige hendelser fra verdenshistorien

Har du hørt om sauen som ble den første i verden til å fly med luftballong? Om dansepesten som fikk borgerne i Strasbourg til å hoppe og sprette til føttene deres blødde? Eller om den 63 år gamle skolelærerinnen som seilte ned Niagarafossen i en tønne? Verdenshistorien er full av merkelige hendelser. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Har du hørt om sauen som ble den første i verden til å fly med luftballong? Om dansepesten som fikk borgerne i Strasbourg til å hoppe og sprette til føttene deres blødde? Eller om den 63 år gamle skolelærerinnen som seilte ned Niagarafossen i en tønne? Verdenshistorien er full av merkelige hendelser. Det som fortelles i denne boka, er nesten ikke til å tro. Men det er helt sant!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202775001
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

M
Mette Jackson – 28.04.2020

– Beklager : denne boken lever ikke opp til tittelen! Upresisheter, og direkte feil oversettelser skjemmer et godt konsept med interessante historier! Bestilte som gave til barnebarn : første innskytelse var å returnere boka, men bestemte meg for å bruke den som utgangspunkt for å diskutere sjekking av kilder - både på trykk og på nett!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helt sant!:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv