Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Jakten på den magiske julebyen

Detektivbyrå nr. 2 får i oppdrag å finne en helt spesiell snøkule og bringe den hjem før julaften. Sammen med bestefar Franz setter de kursen nordover. De spenner fast sleden og legger ut på en spennende reise - og du som leser kan være med. Les mer

149,-

249,- Spar: 100,-

Sendes innen 1 virkedag
Detektivbyrå nr. 2 får i oppdrag å finne en helt spesiell snøkule og bringe den hjem før julaften. Sammen med bestefar Franz setter de kursen nordover. De spenner fast sleden og legger ut på en spennende reise - og du som leser kan være med. På hver side er det en oppgave som må løses før jakten kan fortsette.

Leseren får være med ved å finne spor, følge ledetråder, knekke koder og løse oppgaver underveis i historien. Det gjelder å ha øynene med seg. Løsningen finnes skjult i teksten og i bildene - og på neste side.

Bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges bestselgende barnebokserier gjennom tidene, med et opplag på hele 3 millioner bøker. Flere av dem er filmatisert, og det er også laget teaterforestilling basert på det populære universet. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. Hans Jørgen Sandnes utfyller fortellingene med sine fargerike og detaljerte illustrasjoner.
I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver - og hunden Åtto - som samler bevis, leter etter sammenhenger og jakter på forbrytere. I 2022 ble de tre karakterene kåret til tidenes beste barnebok-karakterer av bransjenettstedet Bok 365.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk
Sider
74
ISBN
9788234708794
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
27 x 22 cm
Nr
8208026
Serie
Jakten på
Detektivbyrå nr. 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

H
Heidi Lillekroken – 22.08.2023

– Medlemsvurdering

E
Elin Zinke – 10.01.2023

– Gav den som gave. Ble godt likt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jakten på den magiske julebyen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Klompelompe
Ny!

Klompelompe

Hanne Andreassen Hjelmås
Innbundet 
375,- 429,-
 
Edelmot
Ny!

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
262,- 299,-
 
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv