Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kan du ordet?

Barnehagequiz er morsom underholdning som passer like godt rundt frokostbordet som på bilturen og i barnehagen. Den består av 200 spørsmål om ting som barn mellom 3 og 6 år ofte er interessert i, og kan noe om. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Barnehagequiz er morsom underholdning som passer like godt rundt frokostbordet som på bilturen og i barnehagen. Den består av 200 spørsmål om ting som barn mellom 3 og 6 år ofte er interessert i, og kan noe om. Spørsmålene er særlig knyttet til barnets språkutvikling.

Barn er nysgjerrige av natur. De lurer på mange ting, og søker kunnskap. Samtidig ønsker de å mestre ting de prøver på. Quiz en veldig fin måte for barn å lære på. Barnehagequiz handler om temaer barnehagebarn interesserer seg for, og som gjør dem engasjert i spørsmålene. Dermed gir boken barna også lyst til å vite svarene de ikke allerede kan. I tillegg kan spørsmålene sette i gang tankeprosesser, som stimulerer barna til å lure på enda flere ting, til å stille nye, egne spørsmål, og dermed lære enda mer.

Forfatteren

Silje Grøtvedt er utdannet adjunkt ved Høgskolen i Østfold, med tilleggsutdannelse og fordypning i matematikk, naturfag og kroppsøving. Hun har også GLSM (grunnleggende lese-, skrive- og matematikkopplæring) i fagkretsen. Silje liker å kombinere læring og hjernetrim med underholdning, og har blant annet utviklet oppgaver til Escape-room, og utgitt en hjernetrimbok.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
86
ISBN
9788202762469
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 15 cm
Serie
Barnehagequiz

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kan du ordet?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Følelsene

Stéphanie Couturier
Produkt bestående av flere enkeltprodukter 
318,- 349,-

Do-bok

Mette Torvund
Kartonert 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv