LasseMajas feriebok - Martin Widmark

LasseMajas feriebok

"en dag på stranden"

; Helena Willis (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

Bli med LasseMajas Detektivbyrå på ferie!

LasseMajas Feriebok er det perfekte reisefølget til ferien, enten du er på hytta, i bilen, ved sjøen eller på fjellet. I denne boka får du en god blanding av både spennende mysterier og feriemoro i Valleby. Les mer
Vår pris
99,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 99,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Bli med LasseMajas Detektivbyrå på ferie!

LasseMajas Feriebok er det perfekte reisefølget til ferien, enten du er på hytta, i bilen, ved sjøen eller på fjellet. I denne boka får du en god blanding av både spennende mysterier og feriemoro i Valleby. LasseMajas Feriebok inneholder blant annet bilbingo, utfordrende quiz, morsomme oppgaver og gøyale aktiviteter for den nysgjerrige og oppfinnsomme leseren.

Vil du hjelpe politimesteren å lete etter mistenkte, finne veien ut av labyrinter eller jakte på tyver i et gammelt slott? Eller kanskje du og vennene dine vil lage egne såpebobler eller prøve noen av Sara og Dinos kjempegode oppskrifter? Da må du bli med detektivene Lasse og Maja på ferie i denne sprelske boka!

I tillegg til alt det morsomme du kan finne på i denne boka, får du også lese Martin Widmark sin nyskrevne fortelling "En dag på stranden". På stranden arrangerer innbyggerne i Valleby den årlige sandslottkonkurransen. Men det er ikke alle som har lært seg reglene.

Hittil har det kommet 30 bøker i den populære serien om LasseMajas Detektivbyrå. Bøkene om detektivene Lasse og Maja er skrevet av Martin Widmark og illustrert av Helena Willis.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 93
ISBN: 9788202742850
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Sommarlovsboken. En dag på stranden
Alder: Barn 6-9
Format: 21 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger