Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vitseløve

5 : Pappavitser

Pappavitser er Perfekt for startleserne som trenger litt humor i lesetreningen. De aller fleste fedre har sin egen særegne form for lune humor, ofte gjennom egne ordspill eller komiske uttrykk som går igjen år etter år. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Pappavitser er Perfekt for startleserne som trenger litt humor i lesetreningen. De aller fleste fedre har sin egen særegne form for lune humor, ofte gjennom egne ordspill eller komiske uttrykk som går igjen år etter år. I tillegg til å være morsom lesning for barn, vil nok kanskje noen fedre kunne humre av denne boken.

I mangel av standupkomikere, er pappa en ganske bra erstatning. Pappavitser er kanskje barnas første møte med skriftlig humor og i denne boken får du virkelig pappahumor for alle pengene. Kanskje kan du lære pappa noen nye vitser også? Fiffige ordspill og tørrvittig humor gjør det enkelt for barna å gjenfortelle dem også.

Lise Dragland har lenge gått med pappavitser i magen. Lise jobber som kreatør i kommunikasjonbyrået Something Good. Illustratør Cathrine Sandmæl har gitt liv og røre til de tørre vitsene med sine fargerike og hylmorsomme illustrasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
44
ISBN
9788202655488
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
24 x 17 cm
Serie
Vitseløve 5
Leseløve
Min første leseløve

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vitseløve:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv